ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τη θυμόμαστε από τη σειρά «Τμήμα Ηθών»

Η πανέμορφη μελαχρινή με το καθηλωτικό βλέμμα και τα σαρκώδη χείλη, Βερόνικα Αργέντζη, έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1992 στη σειρά Τμήμα Ηθών, ως Ειρήνη.
Παράλληλα, ενώ ήταν 20 ετών έκανε φωτογράφηση στο εξώφυλλο του περιοδικού MAX. Το 2019 έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με την κόρη της.
Ασχολείται ακόμα με την υποκριτική, καθώς παίζει στο θέατρο. Πέρυσι εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον με την Τζένη Μελιτά και το Φώτη Σεργουλόπουλο όπου μίλησε για τη ζωή της. Πριν μερικούς μήνες, πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Επιτάφιος Περικλή" Θουκυδίδη ως Ελένη. Φέτος, η Βερόνικα Αργέντζη πρωταγωνιστεί στην παράσταση LEBENSRAUM ή αλλιώς Ζωτικός χώρος με τον Βασίλη Κανελλόπουλο, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη.
Δες πώς είναι σήμερα, λίγο πριν κλείσει τα 53, η πανέμορφη ηθοποιός
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ