ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 35χρονος υπήκοος Ελβετίας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα σκύλο με κυνηγετικό όπλο μπροστά στον ιδιοκτήτη του στην περιοχή της Λιθακιάς στη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 35χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως δράστης, διαπληκτίστηκε φραστικά με τον ημεδαπό ιδιοκτήτη του σκύλου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια ο 35χρονος πήγε στην οικία του, πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και σκότωσε το άτυχο τετράποδο, μπροστά στον ιδιοκτήτη του.
Ο 35χρονος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, του έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ και σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ζακύνθου.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES