ADVERTISEMENT

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο

Τι έχει συμβεί

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Θρίλερ στα Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο
ADVERTISEMENT

Ένας 32χρονος συνελήφθη στα Ιωάννινα και κατηγορείται για αρπαγή και έκθεση βρέφους. Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του βρέφους, άρπαξε το παιδί από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλευόταν μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία μετά από έρευνα εντόπισε το βρέφος σε συγγενείς του 32χρονου, οι οποίοι το παρέδωσαν οικειοθελώς.

ADVERTISEMENT

Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Γιώργος Φλούδας.

«Το παιδί νοσηλευόταν από 20 Φλεβάρη έως και σήμερα το μεσημέρι και ο επίσημος συνοδός του παιδιού ήταν ο συγκεκριμένος κύριος. Όταν ενημερώθηκε ο κύριος πως το παιδί θα πάει σε ίδρυμα υπήρξε αντίδραση.

Το προσωπικό ενήργησε άμεσα όταν αντιλήφθηκε πως έφυγε με το μωρό. Το σίγουρο είναι πως σήμερα μεταφέρθηκε το παιδί με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο της Άρτας».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο