ADVERTISEMENT

Σήμερα έμαθα: Τι είναι αυτά τα «λακάκια» που κάποιοι έχουν πάνω από τη μέση τους;

Είχατε ποτέ αναρωτηθεί;

Από το NEWSROOM
1' χρόνος ανάγνωσης
Σήμερα έμαθα: Τι είναι αυτά τα «λακάκια» που κάποιοι έχουν πάνω από τη μέση τους;
@newbeauty.com
ADVERTISEMENT

Συνήθως παρατηρείται στις γυναίκες. Οι άντρες του έχον αδυναμία. Πρόκειται για τις δυο μικρές λακκούβες πάνω από τους γλουτούς, ή «λακάκια» αν το προτιμάτε.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Μικελάντζελο τους είχε δώσει μια ονομασία. Τα ονόμασε «τα λακάκια της Αφροδίτης», δείχνοντας πως από τότε ήταν ελκυστικά. Αντίστοιχα, στους άνδρες το σημείο πήρε το όνομα «τα λακάκια του Απόλλωνα» για τον ίδιο λόγο, με τις γυναίκες να το βρίσκουν κι αυτές ελκυστικό.

ADVERTISEMENT

Γιατί όμως υπάρχουν και γιατί δεν τα έχουν όλοι; Τα μικρά αυτά βαθουλώματα οφείλονται καθαρά σε θέμα DNA, το ίδιο με το να γεννηθεί κάποιος με λακάκι στο πιγούνι ή με μεγάλη μύτη, οπότε δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε όσο μεγαλώνουμε.

Εκτός από την γοητεία, τα λακάκια διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος, αφού είναι κοντά στον πύελο, κάτι που σημαίνει επίσης, ότι όσοι τα έχουν έρχονται πιο εύκολα σε οpγασμό.

Θεωρείται ένα αρκετά εpωτικό χαρακτηριστικό, με τις έρευνες πάντως να μην έχουν ακόμα αποδείξεις ότι τα άτομα που τα έχουν είναι πιο εpωτικά. Ωστόσο, πολλές φορές η ζήτηση που έχουν, τα κάνουν από μόνα τους.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Σε βάθος ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και longreads. Ιστορίες με οπτική και τους ανθρώπους πίσω από τα γεγονότα, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο