ADVERTISEMENT

Ιταλία: Μαθητής λυκείου έκανε το σήμα του πιστολιού προς τη Μελόνι στη Γερουσία

Τον σταμάτησε συνοδός - Ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Ιταλία: Μαθητής λυκείου έκανε το σήμα του πιστολιού προς τη Μελόνι στη Γερουσία
ADVERTISEMENT

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία η κίνηση μαθητή λυκείου από τη Ρώμη να κάνει το σήμα του πιστολιού προς την πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι, κατά την επίσκεψη του σχολείου του στην ιταλική γερουσία.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Δείτε το βίντεο:

ADVERTISEMENT

Όπως φαίνεται στο βίντεο μια από τις συνοδούς εκπαιδευτικούς κατέβασε άμεσα το χέρι του μαθητή όταν αντιλήφθηκε την κίνησή του.

«Πρέπει να επισημάνω την όχι και τόσο ευγενική χειρονομία, για να το πω κομψά, που έγινε ενώ καλωσόριζα τους μαθητές του σχολείου από τη Ρώμη: ένας μαθητής σήκωσε δύο δάχτυλα και τον αντίχειρά του προς την πρωθυπουργό και τον σταμάτησε μια καθηγήτρια» ανακοίνωσε στο σώμα ο πρόεδρος της Γερουσίας, Ιγνάσιο Λα Ρούσα.

ADVERTISEMENT

Η διευθύντρια του σχολείου καταδίκασε την κίνηση και προανήγγειλε κυρώσεις κατά του νεαρού μαθητή ο οποίος, σύμφωνα με το ANSA έχει ήδη εκφράσει τη μεταμέλειά του και έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Μου κάνει εντύπωση που η κίνηση αυτή έγινε στην επέτειο του θανάτoυ του Μάρκο Μπιάγκι, ενός υπηρέτη των θεσμών» αρκέστηκε να σχολιάσει η Μελόνι.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο