ADVERTISEMENT

Χαμός σε Γυμνάσιο – Στο νοσοκομείο μαθητής έπειτα από άγρια συμπλοκή

Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Ανοιξης, σήμερα το πρωί

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Χαμός σε Γυμνάσιο – Στο νοσοκομείο μαθητής έπειτα από άγρια συμπλοκή
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα βίας μεταξύ ανηλίκων. Αυτή τη φορά, άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε Γυμνάσιο των βορείων προαστίων της Αττικής και συγκεκριμένα της Άνοιξης, όταν την ώρα του σχολάσματος δύο μαθητές ήρθαν σε σύγκρουση, μετά το σχόλασμα.

ADVERTISEMENT

Όλα άρχισαν όταν το ένα παιδί έφτυσε το άλλο και το δεύτερο, ως αντίδραση, το σήκωσε ψηλά με τα χέρια του και το έσπρωξε, σύμφωνα με μαρτυρίες. Το παιδί, ηλικίας 13 ετών, δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς.

Το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε την πλάτη και το κεφάλι του, «παγώνοντας» τους συμμαθητές και τους καθηγητές του. Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο