E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Βλέπω εφιάλτες, του είχε γυρίσει το μάτι»: Συγκλονίζει η 53χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από οδηγό λεωφορείου

«Τον ικέτευα να σταματήσει και αυτός έπεφτε πάνω μου»

«Βλέπω εφιάλτες, του είχε γυρίσει το μάτι»: Συγκλονίζει η 53χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από οδηγό λεωφορείου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/3/2024 | 18:29

«Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δε μου φεύγει η εικόνα από το μυαλό, δε μου φεύγει όπως με κοίταγε» συγκλονίζει η 53χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από οδηγό λεωφορείου στα Άνω Λιόσια.

«Το λεωφορείο είχε 4 – 5 άτομα και εγώ ήμουν μέσα, εκεί στον Κορμό κατέβηκαν οι άνθρωποι. Εγώ έμεινα μόνη μου, σηκώνομαι και λέω ‘’συγγνώμη κύριε κάνει στάση εδώ;’ και μου λέει “εδώ τελειώνουν οι στάσεις και κατεβαίνουν οι επιβάτες”. Του λέω “φοβάμαι Παναγία μου, δεν κατεβαίνω τώρα εδώ πέρα’. Μου λέει “πάμε πιο πάνω στο βουνό”. Εγώ δε μίλησα. Περάσαμε στάση, στάση, στάση, του λέω “να κάνω τι στο βουνό κύριε;”. Μου λέει “θα κάτσω 10 λεπτά, θα σε ξαναγυρίσω άμα θέλεις λίγο πιο κάτω”. Λέω “Παναγία μου, τώρα θα μου κάνει κακό”» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στο Live News.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 53χρονη περιγράφει στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει και τους διαλόγους της με τον οδηγό.

«Σταμάτησε το λεωφορείο μέσα στα πεύκα, στην αλάνα. Ήμουν πίσω στην καρέκλα μόνη μου, σηκώθηκε ο κύριος με κλειστές πόρτες. Δεν άνοιξε καν τις πόρτες, μου λέει “θες ένα τσιγάρο;” Του λέω “όχι κύριε δε θέλω τσιγάρο”. Μου λέει “εμένα με λένε … και είμαι διαζευγμένος, είσαι πολύ ωραία γυναίκα”. Δεν του απάντησα. “Θέλεις κάτι;”, του λέω» περιγράφει.

«Εγώ τραβιόμουν, “δε θέλω κάτι, σε παρακαλώ” του λέω. Μου λέει “θα μου κάνεις αναφορά;” Το κατάλαβε, εγώ δεν του απάντησα όμως, λέω να δω πού θα το πάει. Μου ζήτησε συγγνώμη. Μου λέει “συγγνώμη, με το ζόρι δε γίνεται κάτι”, “φυσικά δε γίνεται κάτι με το ζόρι” του λέω και μου λέει ξανά “θα μου κάνεις αναφορά;”. Δεν του ξαναπάντησα, μετά άνοιξε τις πόρτες και κάπνιζε τσιγάρο» συνεχίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο αργότερα, η γυναίκα κατεβαίνει από το λεωφορείο και χωρίς να χάσει χρόνο, πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα.

«Με άφησε πιο πάνω στην τροφή, πήγα στην στάση, πήρα τον σύζυγό μου τηλέφωνο. Πήγαμε μαζί στην αστυνομία, δεν είχε νυχτώσει. Θα φανούν τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Τον ικέτευα “σε παρακαλώ”. Εγώ τραβιόμουν με το ζόρι, σπρωχνόμουν. Αυτός μου έκανε χειρονομίες, έπεφτε πάνω μου, με χάιδευε, με πασπάτευε».

«Δεν μπορούσα να αμυνθώ, φοβήθηκα ότι θα με στραγγαλίσει»

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε, ενώ από τον κατηγορούμενο οδηγό πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκείνη την ώρα τα χάνεις, δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα. Είπα μέσα μου “κάτσε ψύχραιμη, απλώς άφησέ τον, να μην κάνεις τίποτα”. Εμένα με ρωτάνε πώς ένιωσα; Τι νιώθω; Την εικόνα, τα πασαλείμματα αυτά, να με πλησιάζει ο άντρας μου και να σιχαίνομαι, καταλαβαίνετε τι έχω πάθει;» ξεσπά η 53χρονη.

«Καταρχάς δεν του έδωσα αφορμή καμία αφορμή, ‘κοίταξε’ λέω ‘είμαι παντρεμένη’. Ούτε τον ένοιαξε, άπλωσε τις χερούκλες του στην μπλούζα μου. Να μου τρίβει μέσα το δέρμα μου. Να μου τρίβει την κοιλιά μου. Να με πιάνει από το παντελόνι, κανονικά χειρονομία, κανονικά χειρονομίες. Εγώ τραβιόμουν από πίσω, ‘σε παρακαλώ’ του λέω, ‘σε παρακαλώ δε θέλω κάτι, σε παρακαλώ πάρα πολύ’ του λέω. Αυτός συνέχιζε. Μου λέει: ‘γιατί δε θέλεις; Δε σου αρέσω;’, ‘σε παρακαλώ’ του λέω ‘πάρε τα χέρια σου’. Εγώ δεν μπορούσα να αμυνθώ, λέω τώρα αν θα αμυνθώ ή θα μου βγάλει τη ζώνη θα με στραγγαλίσει, του είχαν γουρλώσει τα μάτια ή θα έχει κανένα σουγιά. Αυτός με τράβαγε, εκεί συνέχιζε, εκεί χειρονομίες και μου λέει: ‘έχεις ωραίο δέρμα πω, πω, πω, τι είναι αυτό το πράγμα;’. Μου έπιασε το στήθος, μου έπιασε την κοιλιά, μου έπιασε τον κ…. Μέχρι τα γυαλιά μου έπιασε, το σταυρουδάκι στον λαιμό μου έπιασε» καταλήγει η γυναίκα και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού διαμηνύοντας πως δεν πρόκειται να αφήσει το όλο θέμα, παρά τις συγνώμες που άκουσε από τον 52χρονο γι’ αυτό που πέρασε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Σήμερα

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σήμερα

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.