E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα

«Να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της»

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/4/2024 | 18:23

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαρέβα Μητσοτάκη κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα. Αφορμή η χθεσινή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, κατά την οποία μεταξύ άλλων έγραφε πως «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δεν γεννήθηκε Μαρέβα».

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβάνει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική» έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Έσχες, δεν κάνει τίποτα παράνομο, τίποτα ύποπτο. Έχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.

»Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του. Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα. Ακρίτα: «Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δεν γεννήθηκε Μαρέβα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την Έλενα Ακρίτα

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Ακρίτα σε Γεωργιάδη: Πρωταπριλιάτικο αστείο να ζητήσω συγγνώμη στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε το πρωί πως είναι απαράδεκτο η Έλενα Ακρίτα να στοχοποιεί την σύζυγο του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόβσκι, αναρωτώμενος χαρακτηριστικά «τι θέλουν, να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη;». Ανέφερε πως θα έπρεπε η βουλευτής να ζητήσει συγγνώμη για όσα ανέφερε για την κ. Γκραμπόβσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά πως «λογικά αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Γιατί είναι για γέλια κι ας το είπε ο ίδιος με straight face – άλλωστε έτσι με σοβαρό τρόπο λέγονται τα πιο πετυχημένα αστεία». Μάλιστα εξαπολύει επίθεση και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας πως «α, και κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλίκια σε μένα. Το ότι είμαι βουλευτής δε σημαίνει ότι θα μασάω τα λόγια μου».

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε αναφέρει πως «η κυρία Ακρίτα είναι πια βουλευτής. Είναι δυνατόν μια πολιτική μας αντίπαλος να γράφει έναν τέτοιον λίβελο για τη σύζυγο ενός πολιτικού της αντιπάλου; Δεν ντρέπεται; Έχει καταλάβει ότι πολιτικός αντίπαλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι η Μαρέβα Μητσοτάκη; Ως γυναίκα δέχεται μια άλλη γυναίκα να είναι κάθε μέρα στόχος ανηλεούς κριτικής μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε έναν άνθρωπο; Δεν είναι αίσχος; Ζούμε μια περίπτωση ανθρωποφαγίας.

»Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόβσκι δηλώσεις δεν κάνει, δεν ανακατεύεται, δεν δίνει συνεντεύξεις. Είναι διακριτική, δεν θέλει να ανακατεύεται με την πολιτική. Κάθεται η κυρία Ακρίτα και υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού; Δηλαδή τι θέλουν να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη; Πάντα πίστευα κι έκανα λάθος ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάλαβε ότι να κάνουν συνεχώς αυτά τα αίσχη δεν φέρουν ψήφους. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, την ίδια τοξικότητα. Η κυρία Ακρίτα έπρεπε να γράψει ένα “συγγνώμη που σας έμπλεξα κυρία Μητσοτάκη”».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νορβηγία: Θαλάσσιος ίππος πέθανε από γρίπη των πτηνών

Σήμερα

Ήταν το πρώτο κρούσμα σε αυτά τα θηλαστικά

Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του κυπέλλου

Σήμερα

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Δίκη Μάτι: Ελεύθεροι χωρίς καταβολή ούτε ενός ευρώ οι καταδικασθέντες

Σήμερα

Ελεύθεροι χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ βρίσκονται οι έξι καταδικασμένοι για την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 104 vεκρούς

Απίστευτη καταγγελία μητέρας για δασκάλες νηπιαγωγείου ‑ Εκφόβισαν και κούρεψαν τον 5χρονο γιο της

Σήμερα

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά ο γιος 5χρονος γιος της

Δώρο Πάσχα: Πως υπολογίζεται on line με ειδική εφαρμογή

Σήμερα

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν «χειρόφρενο» τα μέσα μεταφοράς ‑ Χωρίς πλοία η χώρα

Σήμερα

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργiα της Μεγάλης Τετάρτης 1η Μαΐου που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Γιάννης Καλλιάνος: 145 αγγειοχειρούργοι ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Σήμερα

Με μία σκληρή επιστολή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου

Ρένα Δούρου: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Σήμερα

Η πρώτη δήλωση της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση για το Μάτι

Ποινές έως 111 έτη για το Μάτι, αλλά εξαγοράσιμες: Φυγαδεύτηκαν οι κατηγορούμενοι

Σήμερα

Απογοήτευση των συγγενών μετά την ανακοίνωση των ποινών - Το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές σε χρηματικές προς 10 ευρώ ημερησίως

Πάσχα: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων

Σήμερα

Αναχωρούν για τα νησιά, αυξημένη η κινητικότητα στο λιμάνι του Πειραιά

Προσποιήθηκε τον υπάλληλο του ΥΠΟΙΚ και απέσπασε από ιδιοκτήτη καφέ 2.000 ευρώ

Σήμερα

Ο δράστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες Κυριακή στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που παρέλαβε το συμφωνηθέν ποσό από τον παθόντα

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.