E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό 13χρονης από 14χρονη στη μέση του δρόμου στην Ηλεία

«Ήταν προμελετημένο»

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό 13χρονης από 14χρονη στη μέση του δρόμου στην Ηλεία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/4/2024 | 20:11

Το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ανήλικου κοριτσιού από μαθήτρια Β’ Γυμνασίου, προκαλεί οργή και ερωτήματα. Τι μπορεί να ήταν αυτό που έκανε ένα 14χρονο κορίτσι να επιτεθεί σε μια 13χρονη που προσπαθεί να ξεφύγει.

Μιλώντας στο MEGA και το Live News, η μητέρα του θύματος, μεταφέρει ό,τι της είπε η κόρη της. «Αν δεν το είχανε τραβήξει το παιδί μου λέει μαμά θα με είχε σκοτώσει. Δηλαδή το βάραγε με μένος», περιέγραψε η μητέρα της ανήλικης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 14χρονη φαίνεται να έχει πιάσει από τα μαλλιά τη 13χρονη και να την ρίχνει στο πεζοδρόμιο. Η μικρότερη από τα δύο κορίτσια προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ γύρω τους υπάρχουν συμμαθητές του που παραμένουν άπραγοι. «Φανταστείτε μία μάνα να βλέπει αυτό το βίντεο το παιδί της να το κοπανάνε, να το βαράνε και να είναι 200 παιδιά και να τραβάνε απλά ένα βίντεο».

Η ίδια η 13χρονη, θύμα της επίθεσης, ισχυρίζεται ότι η παρεξήγηση είχε ξεκινήσει ένα 24ωρο νωρίτερα. «Το προηγούμενο βράδυ της φασαρίας είχε δεχθεί κάποια μηνύματα στο κινητό της από την συγκεκριμένη κοπέλα. Της έλεγε ότι είχε πει σε κάποια άτομα η κόρη μου ότι θα την πλακώσει στο ξύλο. Το παιδί βέβαια της απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Η 14χρονη όπως φαίνεται δεν έμεινε σε αυτό. Την προειδοποίησε πως αύριο θα πληρώσει από κοντά. Περίμενε να σχολάσουν και όταν απομακρύνθηκαν λίγο από το σχολείο, βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πλησιάζει τη δική μου την κόρη η άλλη μαθήτρια και της λέει: ”εσύ είσαι που είπες θα με πλάκωνες στο ξύλο;” Λέει το παιδί: ”εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο”. Άρχισε το παιδί να το κλωτσάει και να το χτυπάει. Πήγαμε νοσοκομείο, ευτυχώς το παιδί δεν έχει χτυπήσει, γιατί το χτύπαγε άτσαλα. Το έσπρωξε κάτω, το τράβηξε από τα μαλλιά, το έσπρωξε στο πεζοδρόμιο, η πρώτη κλωτσιά ήταν στο στέρνο που του έκοψε την ανάσα του παιδιού».

Η μητέρα του κοριτσιού βλέποντας το παιδί της χτυπημένο τα έχασε. Αργότερα είδε ότι ο ξυλοδαρμός της κόρης της υπήρχε σε βίντεο και προχώρησε σε μήνυση. «Ήταν προμελετημένο, γιατί δεν μπορεί ξαφνικά μέσα σε έναν καυγά να τραβάνε βίντεο από την αρχή. Το είχε πει και η ίδια η κοπέλα στο μήνυμα ότι ”αύριο θα γίνει χαμός”».

«Πήγα το παιδί στο σχολείο σήμερα για να μην μείνει και άλλο στο σπίτι. Πήγα και σε ειδικούς. Το πράγμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Την αιτία δεν την έχουμε καταλάβει ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμπλέκονται και τρίτα άτομα που έχουν συκοφαντήσει το παιδί. Είπαν στην άλλη μαθήτρια πως η κόρη μου ήθελε να την πλακώσει και το παιδί προσπαθούσε να εξηγήσει πως δεν είχε πει κάτι τέτοιο ποτέ. Η κοπέλα δεν την πίστεψε και το ξύλο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη αλλά επειδή είχαν 7ωρο το μετέφεραν για την Πέμπτη. Μία φίλη της κόρης μου πήγε να βοηθήσει και την κρατούσανε για να μην τους σταματήσει ώστε να τραβήξουν το βίντεο. Εμένα μου το έστειλαν στο κινητό, όπου περιλάμβανε και το τραγούδι. Το ‘’Κελί 33’’. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό και να δούμε πώς θα σώσουμε τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά με τη βία για να μπορέσουν να προστατευτούν. Δεν είναι λύση αυτό. Εγώ δεν θέλω να το μεγαλώσω έτσι το παιδί μου».

«Ζητάω συγγνώμη, το λάθος είναι της κόρης μου»

Στο Live News μίλησε και ο πατέρας της 14χρονης που επιτέθηκε στη 13χρονη. «Είμαστε κατά της βίας. Η φασαρία που ισχυρίζεται η κυρία δεν είχε κανονιστεί. Η φασαρία ξεκίνησε από μηνύματα που έστελνε η κόρη της στην κόρη μου. Ζητάω συγγνώμη, το λάθος είναι της κόρης μου. Την κόρη μου την έχω μεγαλώσει με παιδεία και δεν της έχουμε μάθει να χτυπάει. Η κόρη μου πήρε την τιμωρία από τους γονείς της και από το σχολείο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νορβηγία: Θαλάσσιος ίππος πέθανε από γρίπη των πτηνών

Σήμερα

Ήταν το πρώτο κρούσμα σε αυτά τα θηλαστικά

Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του κυπέλλου

Σήμερα

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Δίκη Μάτι: Ελεύθεροι χωρίς καταβολή ούτε ενός ευρώ οι καταδικασθέντες

Σήμερα

Ελεύθεροι χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ βρίσκονται οι έξι καταδικασμένοι για την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 104 vεκρούς

Απίστευτη καταγγελία μητέρας για δασκάλες νηπιαγωγείου ‑ Εκφόβισαν και κούρεψαν τον 5χρονο γιο της

Σήμερα

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά ο γιος 5χρονος γιος της

Δώρο Πάσχα: Πως υπολογίζεται on line με ειδική εφαρμογή

Σήμερα

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν «χειρόφρενο» τα μέσα μεταφοράς ‑ Χωρίς πλοία η χώρα

Σήμερα

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργiα της Μεγάλης Τετάρτης 1η Μαΐου που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Γιάννης Καλλιάνος: 145 αγγειοχειρούργοι ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Σήμερα

Με μία σκληρή επιστολή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου

Ρένα Δούρου: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Σήμερα

Η πρώτη δήλωση της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση για το Μάτι

Ποινές έως 111 έτη για το Μάτι, αλλά εξαγοράσιμες: Φυγαδεύτηκαν οι κατηγορούμενοι

Σήμερα

Απογοήτευση των συγγενών μετά την ανακοίνωση των ποινών - Το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές σε χρηματικές προς 10 ευρώ ημερησίως

Πάσχα: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων

Σήμερα

Αναχωρούν για τα νησιά, αυξημένη η κινητικότητα στο λιμάνι του Πειραιά

Προσποιήθηκε τον υπάλληλο του ΥΠΟΙΚ και απέσπασε από ιδιοκτήτη καφέ 2.000 ευρώ

Σήμερα

Ο δράστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες Κυριακή στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που παρέλαβε το συμφωνηθέν ποσό από τον παθόντα

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.