ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μεγάλες αντιδράσεις για τη φράση του αστυνομικού της Αμεσης Δράσης

Οργή και αγανάκτηση κυριαρχούν στο Twitter και την κοινή γνώμη για το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους, μετά και τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, με την Άμεση Δράση.
«Το περιπολικό δεν είναι ταξί» φέρεται να είπε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, την ώρα που εκείνη ζητούσε να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της, επειδή φοβόταν.
Η φράση αυτή, ενδεικτική απάθειας, προκάλεσε τριγμούς και στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία αποφάσισε να τον απομακρύνει από τη θέση του στο τηλεφωνικό κέντρο και να «ξηλώσει» τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.
«Ένας ταξιτζής θα την προστάτευε περισσότερο από την αστυνομία», «η Ελλάδα δεν είναι χώρα» είναι κάποια από τα σχόλια στο Twitter.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES