E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι συνέβη στον άντρα που έκανε το εμβόλιο κατά του Covid 217 φορές

Σε μια περίοδο 29 μηνών

Τι συνέβη στον άντρα που έκανε το εμβόλιο κατά του Covid 217 φορές
Φωτογραφία από FRANK MERIÑO
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Μια ομάδα γερμανών επιστημόνων μελέτησε έναν 62χρονο άνδρα που έκανε εσκεμμένα 217 εμβόλια Covid-19 σε διάστημα 29 μηνών και διαπίστωσε ότι δεν υπέφερε από αρνητικές παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο.

Πολλοί άνθρωποι δεν θα έκαναν εμβόλιο κατά του Covid-19 ακόμη κι αν η ζωή τους εξαρτιόταν από αυτό, αλλά ένας Γερμανός αποφάσισε να αντισταθμίσει πολλούς από αυτούς, λαμβάνοντας όσο περισσότερα εμβόλια μπορούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια περίοδο 29 μηνών, ο ανώνυμος 62χρονος από το Μαγδεμβούργο της Γερμανίας, εκανε τουλάχιστον 217 εμβόλια Covid-19, κατά μέσο όρο τέσσερις δόσεις την ημέρα.

Είναι αυτό που θα μπορούσατε να ονομάσετε «πειραματόζωο», οπότε αφού άκουσαν για αυτόν από μια εφημερίδα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Erlangen-Nuremberg επικοινώνησαν μαζί του και ρώτησαν αν μπορούσαν να τον μελετήσουν στο όνομα της επιστήμης!

Ο άνδρας συμφώνησε και η ομάδα δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από ενδιαφέροντα ευρήματα στο περιοδικό Lancet Infectious Diseases Journal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η δοκιμαστική μας περίπτωση εμβολιάστηκε με συνολικά οκτώ διαφορετικά εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών διαθέσιμων εμβολίων mRNA», είπε ο Δρ Kilian Schober. «Η παρατήρηση ότι δεν προκλήθηκαν αξιοσημείωτες παρενέργειες παρά αυτόν τον εξαιρετικό υπερεμβολιασμό δείχνει ότι τα φάρμακα έχουν καλό βαθμό ανοχής».

Οι ερευνητές διαπίστωσαν απλώς, ότι ο άντρας είχε υψηλότερα επίπεδα ανοσοκυττάρων και αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού από άτομα που είχαν λάβει «μόνο» τρεις δόσεις εμβολίου Covid-19.

«Συνολικά, δεν βρήκαμε καμία ένδειξη για ασθενέστερη ανοσολογική απόκριση, μάλλον το αντίθετο», σημείωσε ένας από τους επιστήμονες. Περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι η ανοσολογική του απόκριση σε άλλους ιούς παρέμεινε αμετάβλητη, γεγονός που θεωρήθηκε απόδειξη ότι το ανοσοποιητικό του σύστημα δεν είχε υποστεί βλάβη από τον υπερεμβολιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και οι ερευνητές σημείωσαν ότι η μοναδική προσέγγιση του άνδρα στον εμβολιασμό έδειξε «πόσο καλά ανεκτά είναι τα εμβόλια γενικά», παραδέχτηκαν επίσης ότι η ανοχή του για έναν παράλογο αριθμό εμβολίων Covid-19 μπορεί να μην μεταφραστεί έτσι στον υπόλοιπο πληθυσμό!

Επιπλέον, η επιστήμη δείχνει ότι τα θετικά αποτελέσματα των εμβολίων δεν κλιμακώνονται με τον αριθμό των δόσεων...

«Το εμβόλιο απορροφάται από τα αντισώματα προτού μπορέσει να προκαλέσει ανοσοαπόκριση. Πέρα από ένα ορισμένο επίπεδο συγκέντρωσης αντισωμάτων, το ανοσοποιητικό σύστημα κλείνει και δεν παράγονται άλλα νέα αντισώματα», εξήγησε ο ανοσολόγος Andreas Radbruch. «Από τη στιγμή που κάποιος έχει αρκετά αντισώματα, δεν μπορείτε να αυξήσετε την προστασία του με περαιτέρω εμβολιασμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ενδιαφέρον ότι ο άνδρας έγινε πρωτοσέλιδο το 2022, όταν ανακαλύφθηκε ότι είχε εμβολιαστεί για τον Covid-19 τουλάχιστον 90 φορές. Πού να φανταστούν ότι το νούμερο θα αυξανόταν!

Εκείνη την εποχή, έλεγαν ότι έκανε τόσα πολλά εμβόλια για να πάρει στα χέρια του πολλαπλά πιστοποιητικά εμβολιασμού που στη συνέχεια πούλησε σε άτομα που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά χρειάζονταν τα έγγραφα για να απολαύσουν ορισμένα προνόμια κατά τη διάρκεια του lockdown!

Σήμερα, ο άνδρας επιμένει ότι ο θεός εμβολιάστηκε 217 φορές «για προσωπικούς λόγους», αλλά παραδέχεται ότι ήταν υπό έρευνα για απάτη από τις γερμανικές αρχές...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η βασίλισσα των Ληστών και το άδοξο τέλος της

Πριν 1 ώρα

Έκανε παντού εχθρούς και είχε μια πολυτάραχη ζωή

Ο Έλληνας που έκανε το καπέλο μόδα παγκοσμίως

Πριν 1 ώρα

Χαμός και εκτός συνόρων

Γάμοι χωρισμού: Το κοινωνικό φαινόμενο της Ιαπωνίας που εξαπλώνεται

Πριν 1 ώρα

Πόσο βιώσιμη είναι μια τέτοια λύση; Οι Ιάπωνες θα σου πουν

Tα παμφορεία της Αθήνας: Τα πρώτα λεωφορεία που τα έσερναν άλογα

Χτες

Όταν η συγκοινωνία γινόταν με εξαντλημένα ζώα

Με τι ασχολείται η εταιρεία σου; 5 απίθανες περιπτώσεις χιλιάδων δολαρίων

Χτες

5 startups που δεν θα πιστέψετε το πεδίο στο οποίο εργάστηκαν

Πώς μια ακτιβίστρια κατέληξε σε μια διαφήμιση καλλυντικών, δεκαετίες μετά τον θάνατό της

Χτες

Η Julia Howe ήταν υπέρμαχος της κατάργησης της δουλείας, υποστηρικτής του δικαιώματος ψήφου των γυναικών και ιδρυτικό μέλος πολλών οργανώσεων για τα δικαιώματα των γυναικών

Μάθαμε τι είναι η «γυναία γραφ‑Οίδα», που ξεχώρισε στο Off‑Off Athens 2023, από την ομάδα Primo Gradu

Προχτές

Γνωρίσαμε τις γυναίκες πίσω από την performance που ζωντανεύει πίνακες μέσα από το σώμα και τη φωνή

Τι απέγινε η Marlene Engelhorn, η κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας που θέλησε να δωρίσει

Προχτές

«Δεν πρέπει να είναι δική μου απόφαση τι θα κάνω με τα χρήματα της οικογένειάς μου, για τα οποία δεν δούλεψα»

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.