ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στο Αυτόφωρο και οι δύο

Μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, κατέληξε στο κάψιμο ενός σπιτιού από μια 53χρονη.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ μία 53χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπως και ο 47χρονος σύντροφός της.
Οι δύο τους είχαν ένα διαπληκτισμό στο σπίτι του 47χρονου στο Καλοχώρι και - σύμφωνα με τη δικογραφία - η γυναίκα προκάλεσε σωματικές βλάβες στον σύντροφό της, κρατώντας ένα ψαλίδι και ένα σπασμένο γυαλί και εκείνος αντέδρασε χτυπώντας την.
Στη συνέχεια η γυναίκα έβαλε φωτιά σε μία στοίβα από ρούχα του συντρόφου της με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το σπίτι.
Αναμένεται η δίκη στο Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο:
Για εμπρησμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία η γυναίκα.
Για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη ο άνδρας.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES