ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Η αλήθεια θα λάμψει και το όνομά μου θα καθαρίσει»

Ο Μπεν Μάκλεμορ, που αγωνίστηκε στο ΝBA και φέτος έπαιξε για ένα μικρό διάστημα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ, τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς φυλακίστηκε, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό και σeξουαλικά εγκλήματα.
Ο 31χρονος, λίγες ώρες αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ, τοποθετήθηκε δημόσια για την υπόθεση, ισχυριζόμενος ότι οι κατηγορίες δεν ευσταθούν και ότι η αλήθεια θα λάμψει.
«Δεν με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα τη δύναμή μου, ώστε να βιάσω κάποιον. Με κατηγορούν ότι είχα σeξουαλική επαφή με ένα άτομο που τώρα υποστηρίζει ότι δεν συναίνεσε. Δεν βίασα τη γυναίκα. Δεν είμαι βίαιος σeξουαλικά. Ποτέ δεν προσπάθησα τέτοιου είδους σχέση, όταν καταλάβαινα ότι η γυναίκα δεν ενδιαφερόταν για εμένα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Οι δικηγόροι μου και εγώ συνεργαστήκαμε πλήρως με την έρευνα, απαντώντας σε κάθε αίτημα που μου έκαναν, αμέσως και επαγγελματικά. Η αλήθεια θα λάμψει. Είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσει και το όνομά μου θα καθαρίσει. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας ευγνωμονώ όλους και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει».
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES