E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πασαλιμάνι: Θρήvος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκoτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο ‑ Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής - Το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από μπάζα

Πασαλιμάνι: Θρήvος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκoτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο ‑ Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/4/2024 | 15:37

Ένας 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήθελε να συμπληρώσει το μεροκάματο του δουλεύοντας σε φορτηγό, είναι ο vεκρός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος ειδικός φρουρός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος, με καταγωγή από το Ελεύθερο Γρεβενών, μπήκε στο σώμα της αστυνομίας ως ειδικός φρουρός το 2019, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής και ήταν στο φορτηγό που καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτήριο της οδού Νεωρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που μεταφέρονται με αστυνομική συνοδεία στην Αθήνα.

Η κατάρρευση του κτηρίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για τις οποίες σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες.

Εκτός από τον vεκρό αστυνομικό, τον οποίο πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του από το φορτηγό, από την κατάρρευση τραυματίστηκαv ελαφρά τρεις εργάτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αστυνομικοί του οποίου έχουν ήδη προσαγάγει συνολικά επτά άτομα, ανάμεσα στα οποία ο εργολάβος και εργάτες.

«Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τις στιγμές που οδήγησαν στον θάvατο του 31χρονου αστυνομικού στο Πασαλιμάνι όταν κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στην οδό Νεωρίων μίλησε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.

Όπως είπε «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο».

«Ο vεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτήριο».


«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»

Μια ακόμη μαρτυρία για όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στο Πασαλιμάνι με έναν 31χρονο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του σε κατάρρευση κτηρίου στην οδό Νεωρίων κατέθεσε κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr.

Σύμφωνα με την κάτοικο, ο άτυχος αστυνομικός «πήδηξε από το κτήριο στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα που έπεφταν». «Ακούσαμε έναν θόρυβο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε, νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων που έλεγαν "καλέστε την αστυνομία" αντιλήφθηκα τι συμβαίνει» ξεκίνησε η γυναίκα την περιγραφή της για όσα συνέβησαν στο Πασαλιμάνι.

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έxασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολύ ώρα», κατέληξε στη μαρτυρία της η κάτοικος της περιοχής.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πανεπιστήμιο Κολούμπια προειδοποιεί τους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές: «Διαλυθείτε οικειοθελώς…»

Σήμερα

Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις, δεν κάνουν πίσω οι φοιτητές-διαδηλωτές

Νορβηγία: Θαλάσσιος ίππος πέθανε από γρίπη των πτηνών

Σήμερα

Ήταν το πρώτο κρούσμα σε αυτά τα θηλαστικά

Καιρός αύριο: Θυελλώδεις άνεμοι και τοπικές βροχές

Σήμερα

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός αύριο Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Δίκη Μάτι: Ελεύθεροι χωρίς καταβολή ούτε ενός ευρώ οι καταδικασθέντες

Σήμερα

Ελεύθεροι χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ βρίσκονται οι έξι καταδικασμένοι για την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 104 vεκρούς

Απίστευτη καταγγελία μητέρας για δασκάλες νηπιαγωγείου ‑ Εκφόβισαν και κούρεψαν τον 5χρονο γιο της

Σήμερα

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά ο γιος 5χρονος γιος της

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν «χειρόφρενο» τα μέσα μεταφοράς ‑ Χωρίς πλοία η χώρα

Σήμερα

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργiα της Μεγάλης Τετάρτης 1η Μαΐου που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Γιάννης Καλλιάνος: 145 αγγειοχειρούργοι ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Σήμερα

Με μία σκληρή επιστολή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου

Ποινές έως 111 έτη για το Μάτι, αλλά εξαγοράσιμες: Φυγαδεύτηκαν οι κατηγορούμενοι

Σήμερα

Απογοήτευση των συγγενών μετά την ανακοίνωση των ποινών - Το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές σε χρηματικές προς 10 ευρώ ημερησίως

Πάσχα: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων

Σήμερα

Αναχωρούν για τα νησιά, αυξημένη η κινητικότητα στο λιμάνι του Πειραιά

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.