ADVERTISEMENT

Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες

Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες
ADVERTISEMENT

Σορός άνδρα η οποία βρίσκονταν στο νερό για αρκετούς μήνες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Καρτερού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το creta24 δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, όπως προέκυψε από την αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε στη σορό. Πρόκειται για νεαρό άνδρα, μεταξύ 25 και 35 ετών, με σκουρόχρωμα μαλλιά και ύψος 1.75.

Την σορό εντόπισε ένας ψαράς στην περιοχή του Καρτερού, σε προχωρημένη σήψη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πτώμα βρισκόταν στο νερό για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού και για τα αίτια που οδήγησαν στο συμβάν, βρίσκονται σε εξέλιξη.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο