ADVERTISEMENT

Καθαρίστρια κατηγορείται ότι φωτογράφησε 5χρονη στις τουαλέτες σχολείου: «Δεν έκανα κάτι κακό»

Η μητέρα περιγράφει σοκαρισμένη όσα συνέβησαν στο σχολείο με την καθαρίστρια και την κόρη της

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Καθαρίστρια κατηγορείται ότι φωτογράφησε 5χρονη στις τουαλέτες σχολείου: «Δεν έκανα κάτι κακό»
ADVERTISEMENT

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση που σύμφωνα με καταγγελία μια καθαρίστρια φωτογράφισε ημίγυμνο ένα νήπιο την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες του σχολείου και πραγματοποιούσε τη σωματική του ανάγκη.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του MEGA μίλησε η δασκάλα και η μητέρα που περιέγραψαν τα όσα συνέβησαν στο σχολείο.

ADVERTISEMENT

«Ήταν το τελευταίο παιδάκι που έμεινε στο σχολείο στο σχόλασμα. Μου ζήτησε να πάει τουαλέτα. Η τουαλέτα βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του προαυλίου. Συζητούσα με τη μαμά της και μας φώναξε η καθαρίστρια», είπε αρχικά η δασκάλα του 5χρονου κοριτσιού.

Στη συνέχεια η μητέρα της 5χρονης που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ περιέγραψε πως η κόρη της έκανε την ανάγκη της στην τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή και αντίκρισε την καθαρίστρια στην πόρτα να την τραβά φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο.

«Μόλις με αντιλήφθηκε είπε: «Ελάτε να δείτε θέαμα». Η δασκάλα έκανε αμέσως στην καθαρίστρια επίπληξη», είπε χαρακτηριστικά.

ADVERTISEMENT

Η δασκάλα του κοριτσιού συνέχισε την εξιστόρηση λέγοντας: «Μας έδειξε τη φωτογραφία. Η μαμά έτρεξε κατευθείαν στο παιδί. Νομίζω πως η καθαρίστρια το έκανε από αφέλεια. Ενημέρωσα για το συμβάν τη διευθύντρια. Η κατηγορούμενη μέχρι και σήμερα δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει».

Σβήστηκαν φωτογραφίες από το κινητό της καθαρίστριας

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της 5χρονης μεταξύ άλλων είπε πως η δασκάλα έσβησε τουλάχιστον 3 φωτογραφίες από το κινητό της καθαρίστρια με την κόρη της να κάνει την ανάγκη της.

Η καθαρίστρια από την πλευρά της ανέφερε πως το κοριτσάκι βρισκόταν ντυμένο με τα ρούχα του στην τουαλέτα και το φωτογράφισε γιατί ήταν ένα πολύ όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ροζ ρουχαλάκια.

«Δεν υπάρχει τίποτα παράλογο», είπε χαρακτηριστικά η καθαρίστρια.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο