E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σχεδίασε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου καριέρα με το Live a Legacy από τη Mastercard και το Women on Top

Advertorial - Lifestyle

Σχεδίασε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου καριέρα με το Live a Legacy από τη Mastercard και το Women on Top
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/4/2024 | 10:30

Η καριέρα μας είναι σαν ένα βιβλίο, γεμάτο σελίδες που αναμένουν να γραφτούν και να ανακαλυφθούν. Το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μας αποτελεί και μία πρόκληση να ανακαλύψουμε τις δυνατότητές μας και να φτάσουμε σε νέα ύψη επαγγελματικής επιτυχίας.

Πώς λοιπόν μπορούμε να ξεκλειδώσουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μας; Παρακάτω θα βρεις χρήσιμες συμβουλές και βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  1. 1.      Καθόρισε τους στόχους σου

 Πριν αρχίσεις το επόμενο κεφάλαιο, είναι σημαντικό να έχεις σαφείς στόχους. Ποια είναι τα επαγγελματικά σου όνειρα και πού θέλεις να φτάσεις; Αναλύοντας προσεκτικά τους στόχους σου, μπορείς να καθορίσεις με σαφήνεια τις προτεραιότητές σου. Μόλις καθορίσεις αυτούς τους στόχους, μπορείς να διαμορφώσεις μια στρατηγική για την επίτευξή τους κάνοντας μικρά, αλλά σταθερά βήματα.

  1. 2.      Επένδυσε στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη

Αναζήτησε ευκαιρίες για να αναπτύξεις νέες δεξιότητες και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Μια από αυτές τις ευκαιρίες είναι και το Live A Legacy, η πρωτοβουλία - θεσμός από τη Mastercard και το Women On Top για τη γυναικεία ενδυνάμωση. Μέσα από τις ανανεωμένες δράσεις του Live A Legacy θα αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις και τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα.

Οι δράσεις της πρωτοβουλίας περιλαμβάνουν τα Live A Legacy Mentoring Days, δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαΐου στην Αθήνα στον πολυχώρο ATRAKTOS και το Σάββατο 25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του MonΑsty Hotel. Μέσα από την καθοδήγηση των ειδικών στην επαγγελματική ενδυνάμωση γυναικών του δικτύου μεντόρων του Women On Top, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις fireside chats, να διευρύνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου μέσα από mentoring sessions, αλλά και να συμμετέχεις ενεργά σε διαδραστικά workshops για άμεση πρακτική εξάσκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Live a Legacy όμως δεν σταματά εδώ, καθώς η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, με κεντρικούς παρουσιαστές της εκδήλωσης τη Λυδία Παπαϊωάννου και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κάνε την εγγραφή σου δωρεάν μέσα από την πλατφόρμα mastercard.gr/livealegacy και έλα να παρακολουθήσεις βιωματικές ομιλίες και συζητήσεις καταξιωμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H Jesicca Claar, Senior Vice President στον τομέα του Marketing της Mastercard, η Lauretta Macauley, Ακτιβίστρια και Ιδρύτρια της Οργάνωσης Ενωμένων Γυναικών Αφρικής, η Γωγώ Δελογιάννη, Μαγείρισσα, η Χριστίνα Λεϊμονή, Chief Operating Officer Southeast Europe της Microsoft, η Ελένη Ακτύπη, Managing Director της «WE LEAD» και η Δρ. Μαρίλη Νίκα, AI Product Lead στην Google και η Φοίβη Κουντούρη, Δρ. Οικονομικών Ο.Π.Α και Business & Technical University of Denmark είναι κάποιες από τις ομιλήτριες της φετινής εκδήλωσης του Live a Legacy.

Κάνε σήμερα την εγγραφή σου στην πλατφόρμα του Live a Legacy δωρεάν και εξασφάλισε τη θέση σου στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  1. 3.      Δούλεψε σκληρά και αποφασιστικά

Ο δρόμος για την επαγγελματική καταξίωση δεν είναι στρωμένος μόνο από επιτυχίες, αλλά απαιτεί πείσμα, αφοσίωση και ανθεκτικότητα. Μη φοβηθείς να εργαστείς σκληρά για το όνειρό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις σταθερότητα και αποφασιστικότητα, ακόμα και όταν αντιμετωπίζεις προκλήσεις.

  1. 4.      Δημιούργησε ένα δίκτυο επαγγελματικών επαφών

Η δημιουργία όσο και η διατήρηση ενός δικτύου επαγγελματικών επαφών, σχετικό με το αντικείμενο σου, είναι πολύ σημαντική για όλα τα επαγγέλματα. Μέσω των επαφών σου, μπορείς να ενημερώνεσαι για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο σου, να ανταλλάσσεις ιδέες και γνώσεις με άλλους επαγγελματίες και να δημιουργήσεις σχέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μελλοντικές συνεργασίες ή επαγγελματικές ευκαιρίες.

  1. 5.      Βρες έναν μέντορα

Η εύρεση ενός καλού μέντορα μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην επαγγελματική σου ανάπτυξη. Ένας μέντορας είναι συνήθως κάποιος επαγγελματίας με μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα, ο οποίος μπορεί να σου παρέχει καθοδήγηση και συμβουλές βασισμένες στην προσωπική του εμπειρία και γνώση. Η Mastercard υλοποιεί το πρόγραμμα Live A Legacy Mentoring Program όπου προσφέρει την ευκαιρία σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν υποτροφίες mentoring σε συνεργασία με το δίκτυο μεντόρων του Women On Top. Δυστυχώς, η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ολοκληρώθηκε στις 17 Απριλίου, αλλά μπορείς να το έχεις υπόψιν σου για του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  1. 6.      Κάνε πρακτική άσκηση

Εάν βρίσκεσαι στο ξεκίνημα της καριέρας σου, τότε η πρακτική άσκηση αποτελεί μια σημαντική εμπειρία για την επαγγελματική σου ανάπτυξη. Στο πλαίσιο των δράσεων της Mastercard για τη γυναικεία ενδυνάμωση που αναφέραμε παραπάνω, συμπεριλαμβάνεται και το Live A Legacy Internship Program. Μέσω του προγράμματος, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις  μία από τις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης που προσφέρονται από τη Mastercard και το δίκτυο συνεργατών της.

Η επαγγελματική επιτυχία είναι μια διαδικασία συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης, που απαιτεί αποφασιστικότητα, πείσμα και αυτοπεποίθηση. Κάνε την αρχή με το Live A Legacy της Mastercard και του Women On Top που σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία για να κάνεις το επαγγελματικό σου όραμα πραγματικότητα. Μπες στην πλατφόρμα, κάνε την εγγραφή σου δωρεάν και εξασφάλισε έγκαιρα τη συμμετοχή σου σε όλες τις διαθέσιμες δράσεις για φέτος!

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή την οποία μπορείς να κάνεις μέσω της πλατφόρμας του Live A Legacy, ενώ επισημαίνεται ότι οι χώροι είναι πλήρως προσβάσιμοι και σε ΑμεΑ.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 115 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 117 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 118 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 118 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 118 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 127 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 127 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 127 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 127 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 150 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 150 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.