E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέο διαφημιστικό σποτ από την Tuborg, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπένο, υπό τους ρυθμούς της «Ανισόπεδης Ντίσκο»

Hero η νέα γεύση Tuborg Μango-Passionfruit mixer

Νέο διαφημιστικό σποτ από την Tuborg, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπένο, υπό τους ρυθμούς της «Ανισόπεδης Ντίσκο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/4/2024 | 16:04

Η κορυφαία μάρκα Tuborg, αγαπημένη επιλογή καταναλωτών και bartenders, επανέρχεται φέτος δυναμικά με «ολόφρεσκη» τηλεοπτική καμπάνια και ολοκαίνουρια δροσιστική γεύση, με το Mango-Passionfruit mixer!

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Tuborg εκτυλίσσεται με φόντο το urban τοπίο της Αθήνας και της αθηναϊκής καλοκαιρινής νύχτας, υπό τους ρυθμούς του εξαιρετικά δημοφιλούς κομματιού «Ανισόπεδη Ντίσκο», του Pan Pan!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρωταγωνιστής του νέου τηλεοπτικού σποτ, ο δημοφιλής θεατρικός και τηλεοπτικός ηθοποιός, Γιώργος Μπένος, εμφανίζεται να κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης, τόσο σε iconic σημεία όσο και σε hidden gems, να συναντά γνωστούς και φίλους, και μαζί να δημιουργούν τις δικές τους μοναδικές στιγμές, παρέα με την Tuborg!

Σε μία καθημερινότητα που μας δεσμεύει με προγράμματα, υποχρεώσεις και ρουτίνα, η Tuborg, μέσα από τη νέα της ταινία, μας υπενθυμίζει να αγκαλιάζουμε περισσότερο τον αυθορμητισμό μας, να ενδίδουμε λίγο συχνότερα στην ανεμελιά και μας καλεί να ζούμε την κάθε μας στιγμή στο έπακρο, απλά και αβίαστα! Και κάπως έτσι, η κάθε μέρα μας γίνεται πιο πολύχρωμη και φωτεινή, μαζί φυσικά με τη δροσιστική γεύση της Tuborg!

Στο πλαίσιο του σποτ, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και η νέα γεύση της Tuborg, Mango- Passionfruit, ενώ δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι άλλες δύο αγαπημένες γεύσεις: Pink Grapefruit & Σαγκουίνι και Ανανάς-Λάιμ & Δυόσμος, που έχουν κατακτήσει την καρδιά των καταναλωτών και ξεχωρίζουν για τη δροσιστική γεύση και την έντονη σπιρτάδα του ανθρακικού τους. Όλη η σειρά των Tuborg mixers έχει χυμούς φρούτων και είναι ιδανική ως επιλογή αναψυκτικού αλλά και ως συνδυασμός με αλκοόλ σε μοναδικά cocktails!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα τηλεοπτική ταινία αποτελεί άλλη μία συνεργασία του brand Tuborg, με τη διαφημιστική εταιρεία Cambo, που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη δημιουργία του concept, ενώ την παραγωγή της ανέλαβε η Brightshoe, με σκηνοθέτη τον Στάθη Μουρδουκούτα.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Tuborg και «υποκύψτε» στο κάλεσμα του Γιώργο Μπένου που μας προτρέπει στην απόλυτή καλοκαιρινή βραδιά να χορέψουμε στους ρυθμούς της Ανισόπεδης Ντίσκο, λέγοντας «Κάνε ό,τι σου βγει, όπως σου βγει!»!

Tuborg your Moments!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ: 

Ακολούθησε την Tuborg:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Facebook: @tuborg.greece

Instagram: @tuborg_greece

 

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναπτύσσεται σταθερά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του κλάδου της ζυθοποιίας στη χώρα μας. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 14 προϊόντα: ΦΙΞ Ελλάς, ΦΙΞ Μαύρη, ΦΙΞ Άνευ, ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι, Μythos, Mythos Radler, Mythos Ice, Kaiser, Carlsberg, ΝΗΣΟΣ Pilsner, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά των mixers Tuborg Lemon / Pineapple-Lime & Spearmint / Pink Grapefruit-Blood Orange/ Mango & Passionfruit.

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία αξιοποιεί ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών, προμηθευτών και σημείων πώλησης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με παρουσία σε σχεδόν 40 χώρες και στις 5 ηπείρους, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές. Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και τον μηλίτη Somersby.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 115 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 117 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 118 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 118 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 118 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 127 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 127 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 127 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 127 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 150 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 150 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.