ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους θαμώνες δεν αντελήφθη το παραμικρό, όπως και η τραγουδίστρια Μαλού που εμφανίζεται στο κέντρο.
Μιλώντας στο newsit.gr η τραγουδίστρια Μαλού σημείωσε πως δεν κατάλαβε κανείς κάτι: «Τραγουδούσα εκείνη την ώρα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Δε διακόπηκε το πρόγραμμα».
Συνέχισε λέγοντας: «Όταν βγήκα έξω είδα την αστυνομία και έμαθα για το περιστατικό».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καυγάς ξεκίνησε μέσα από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, καθώς τόσο ο vεκρός όσο και οι τραυματiες φαίνεται πως ήταν στην ίδια παρέα και για άγνωστο λόγο άρχισαν να τσακώνονται την ώρα που στη σκηνή βρισκόταν η τραγουδίστρια Μαλού.
Η ίδια παρέα βγήκε έξω για να ξεκαθαρίσει τις διαφορές της με αποτέλεσμα ένας άνδρας να πέσει vεκρός και δύο ακόμα να τραυματιστούν.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES