E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κι άλλη προφυλάκιση για την εγκληματική οργάνωση των οπαδών ‑ Ο «Κοντός» που έδωσε την εντολή για τη δολοφovική επiθεση στα ΜΑΤ

Κι άλλη προφυλάκιση για την εγκληματική οργάνωση των οπαδών ‑ Ο «Κοντός» που έδωσε την εντολή για τη δολοφovική επiθεση στα ΜΑΤ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/4/2024 | 17:14

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν και ηθικός αυτουργός της δολοφovίας Γιώργου Λυγγερίδη.

Πρόκειται για τον κατηγορούμενο με το προσωνύμιο «Κοντός» που εμφανίζεται μέσα στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» μαζί με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ να έδωσαν το σύνθημα για τα επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με την άφιξη του στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, τροποποίησε το σχέδιο επiθεσης, το οποίο αν και αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του αγώνα, τελικά με απόφαση του, έλαβε χώρα μετά το πέρας του 1ου σετ.

Ο «Κοντός» φορώντας καπέλο, ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ, ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, πλησίον της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη.

Στη συνέχεια, αμφότεροι εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο «Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις» αναφέρεται στη δικογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε στην απολογία του τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σημειώνεται ότι πέντε εκ των τριάντα δυο συλληφθέντων που απολογούνται σήμερα ενώπιον των ανακριτών που χειρίζονται τη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους και κάποιοι έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Τη χθεσινή ημέρα το ανακριτικό κατώφλι πέρασαν 31 πρόσωπα εκ των οποίων κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενο. Ανάμεσα τους και ο 27χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, με το προσωνύμιο «ΟΜΛΕ», στον οποίο αποδίδεται διευθυντικός ρόλος στην οργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο - ντοκουμέντο από το γήπεδο του Ρέντη

Στιγμιότυπα μέσα από το γήπεδο του Ρέντη, λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, έφερε στο φως ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο φαίνεται το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, με το παρατσούκλι «Κοκό», να δίνει εντολές, στις εξέδρες, στους υπόλοιπους χούλιγκαν, λίγο μετά τη δολοφovική επiθεση με τις φωτοβολίδες εκτός του γηπέδου, στη διμοιρία των ΜΑΤ.

Στο βίντεο φαίνεται και ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ να συμμετέχει, ωστόσο ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή. Είναι χαρακτηριστικό ότι και μετά το τραγικό γεγονός, οι αμετανόητοι χούλιγκαν έψαχναν πολεμοφόδια και για άλλον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο:

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σιλιάνοφσκα ορκίστηκε πρόεδρος και αποκάλεσε τη χώρα της «Μακεδονία» ‑ Αποχώρησε η Ελληνίδα πρέσβης

Σήμερα

Η Σοφία Φιλιππίδου, η οποία είχε προσκληθεί στη συνεδρίαση της Βουλής για την ορκωμοσία, αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η διορία ‑ Το πρόστιμο για όσους δεν αλλάξουν

Σήμερα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πλατφόρμα id.gov.gr και πως θα κλείσετε ραντεβού

Ρωσία: Κατάρρευση πολυκατοικίας από ουκρανικό βομβαρδισμό ‑ Παγιδευμένοι στα συντρίμμια

Σήμερα

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν τpαυματιστεί στη Ρωσία, όταν ένα ολόκληρο τμήμα πολυκατοικίας κατέρρευσε στην πόλη Μπέλγκοροντ

Έκτακτο μήνυμα Μπελέρη ‑ «Προσοχή Έλληνες, ο Ράμα θέλει να σας προκαλέσει»

Σήμερα

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, έστειλε το δικό του μήνυμα

Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ στην Κηφισιά

Σήμερα

Ο 20χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε έλεγχο της ΔΙΑΣ

Αδιανόητη δήλωση των χορευτών της Μαρίνας Σάττι ‑ «Είμαστε Έλληνες Τούρκοι»

Σήμερα

Μάλιστα ακούγονται να διευκρινίζουν πως είναι «Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης»

Φωτιά στην Πάτρα: Μεγάλη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες

Χτες

Το μέτωπο βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου

Καράτε: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μαστρογιάννης στο Ζαντάρ

Χτες

O Κωνσταντίνος Μαστρογιάνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -84 κ. Kumite στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε ανδρών-γυναικών

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.