E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια

Η γάτα επέζησε έξι ημέρες μέσα στο πακέτο χωρίς φαγητό και νερό

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/4/2024 | 20:21

Μια οικογένεια από τη Γιούτα ταχυδρόμησε κατά λάθος τη γάτα της μέσα σε ένα πακέτο της Amazon κι εκείνη κατόρθωσε να επιζήσει επί έξι ημέρες χωρίς φαγητό και νερό, πριν φτάσει ασφαλής στην Καλιφόρνια.

Στη διάσημη υπόθεση της γάτας του Σρέντινγκερ, το σενάριο παρουσιάζει μια γάτα, η οποία μπορεί να είναι ταυτόχρονα ζωντανή και νεκρή, με την κατάστασή της να συνδέεται με προηγούμενο τυχαίο γεγονός. Ουσιαστικά, η γάτα στο κουτί είναι ζωντανή και νεκρή μέχρι να κοιτάξει κάποιος μέσα, όπως σχολιάζει παρουσιάζοντας την είδηση ο Guardian, συμπληρώνοντας πως «στην περίπτωση μιας άτακτης γάτας από τη Γιούτα που ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα πακέτο της Amazon, η γάτα ήταν αρκετά ζωντανή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γάτα, που ονομάζεται Γκαλένα, επέζησε σε όλη τη διαδρομή από το Λέχι της Γιούτα στην Καλιφόρνια, αφού μπήκε χωρίς να το καταλάβουν οι κηδεμόνες της μέσα σε ένα δέμα της Amazon. Η Γκαλένα είναι έξι ετών, ταξίδεψε περισσότερα από 500 μίλια, μέσα σε ένα κουτί ένα επί ένα, περίπου, και κατόρθωσε να επιζήσει επί έξι ημέρες ταξιδιού χωρίς φαγητό ή νερό. Τελικά, έγινε αντιληπτή από υπάλληλο της Amazon στην Καλιφόρνια, σε σχετικά καλή κατάσταση μάλιστα. Η Κάρι Κλαρκ ανακάλυψε ότι η αγαπημένη της γάτα είχε εξαφανιστεί, στις 10 Απριλίου. Η οικογένεια και οι φίλοι αναζητούσαν επί ημέρες το ζώο, ψάχνοντας στους δρόμους και κολλώντας αφίσες: «Η Γκαλένα, η σούπερ ντροπαλή γάτα μας δραπέτευσε σήμερα», έγραφε η Κλαρκ για την εξαφάνιση της Γκαλένα σε μια ομάδα στο Facebook για χαμένα κατοικίδια. «Είναι μέλος της οικογένειάς μας και δεν έχει φύγει ποτέ για τόσο καιρό».

Μια εβδομάδα αργότερα, η Κλαρκ και ο σύζυγός της έλαβαν μια εκπληκτική ειδοποίηση από το μικροτσίπ της Γκαλένα: Η γάτα είχε ανακαλυφθεί στο Λος Άντζελες. Στην αρχή θεώρησαν ότι η ειδοποίηση ήταν λάθος. Αλλά η Γκαλένα, η γάτα, είχε -τελικά- ταχυδρομηθεί εκεί κατά λάθος. Η Μπράντι Χάντερ, υπάλληλος της Amazon σε μια αποθήκη στην Καλιφόρνια, έγραψε στο facebook ότι βρήκε μια γάτα σε ένα δέμα επιστροφής. Η ίδια πήρε τη Γκαλένα στο σπίτι της και την πήγε στον κτηνίατρο.

Ο κτηνίατρος σάρωσε το μικροτσίπ της Γκαλένα, η οικογένεια Κλαρκ ειδοποιήθηκε αμέσως και ο κτηνίατρος επικοινώνησε μαζί τους για να επιβεβαιώσει ότι η Γκαλένα ήταν υπό τη φροντίδα του. Οι Κλαρκς ταξίδεψαν στην Καλιφόρνια για να βρουν την αγαπημένη τους γάτα, «πολύ πιο αδύνατη», αλλά «εντελώς σώα». «Αισθανόμαστε δέος για όλο αυτό που συνέβη. Είναι ένα απόλυτο θαύμα!» έγραψε η Κάρι Κλαρκ στο facebook. Η ίδια πιστεύει ότι η Γκαλένα πιθανώς μπήκε στο κουτί της Amazon την ώρα που ετοίμαζε το δέμα για να επιστρέψει ένα προϊόν, ενώ καθώς ζύγιζε ήδη περισσότερο από 30 κιλά, δεν παρατήρησαν το επιπλέον βάρος. «Δεν νιαουρίζει πολύ και της αρέσουν τα κουτιά, οπότε ήταν πολύ χαρούμενη εκείνη τη στιγμή, είμαι σίγουρη», εξήγησε ακόμα η Κλαρκ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Με άγγιζαν σε σημεία που απαγορευόταν ... Μου μιλούσαν αισχρά»

Σήμερα

«Μου είχε μάθει να μην αντιδρώ ... » συγκλονίζει η Ελένη Κοκκίδου

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για χορευτές της Σάττι: «Ντροπή τους, θα έπρεπε να έχουν φύγει από εδώ»

Σήμερα

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης «κατακεραυνώνει» τους χορευτές της Μαρίνας Σάττι για την απαράδεκτη φράση «Είμαστε Έλληνες Τούρκοι της Θράκης»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: Είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ

Σήμερα

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και θέλουμε να πάνε όλα καλά, είπε ο παρουσιαστής για τον καλλιτέχνη που νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο Πούτιν φτιάχνει τη δική του Eurovision

Σήμερα

Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν

Τρελαμένη ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ έξω από τον Λευκό Πύργο: «Τι θα έρθει εδώ την Κυριακή;»

Σήμερα

H Θεσσαλονικιά ρεπόρτερ της ΕΡΤ Λία Χριστάρα έδωσε το σύνθημα εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος αλλά και του τελικού Κυπέλλου

Elaine Hendrix: Πώς είναι σήμερα η όμορφη ξανθιά «κακιά μητριά» από την ταινία «Δίδυμοι Μπελάδες»

Σήμερα

Η Meredith που μισούσε τις τα δίδυμα κορίτσια είναι τώρα 53 ετών

Διάσημοι που δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Σήμερα

Μερικοί celebrites δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.