E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Μικρό Ταρανδάκι»: Στο φως η ταυτότητα της εμμονικής πρωταγωνίστριας‑ Απειλεί με μηνύσεις το Netflix

Έξαλλη με την απεικόνισή της στη μικρή οθόνη είναι η γυναίκα στην οποία βασίζεται η δημοφιλής σειρά του Netflix και περιγράφει τον εαυτό της ως το «θύμα»

«Μικρό Ταρανδάκι»: Στο φως η ταυτότητα της εμμονικής πρωταγωνίστριας‑ Απειλεί με μηνύσεις το Netflix
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/4/2024 | 09:40

Η γυναίκα πάνω στην οποία βασίστηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Μικρό Ταρανδάκι» που «σπάει ταμεία« σκέφτεται να καταθέσει μήνυση ενάντια στο Netflix και αυτοπροαδιορίζεται ως μία «ελκυστική δικηγόρος».

Το δράμα που «σαρώνει» και στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα αντλεί έμπνευση από τη δοκιμασία που υπέστη ο Σκωτσέζος δημιουργός και πρωταγωνιστής Ρίτσαρντ Γκαντ, 34 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά των 7 επεισοδίων ακολουθεί τον μπάρμαν «Ντόνι Ντον» καθώς η ζωή του καταρρέει από μία εμμονική γυναίκα που τον καταδιώκει την οποία υποδύεται η Τζέσικα Γκάνινγκ, 38 ετών, αφού της προσφέρει ένα φλιτζάνι τσάι σε ένα μπαρ του Λονδίνου.

Η διαταραγμένη μανιακή βομβάρδισε τον κωμικό με περισσότερα από 41.000 email, 744 tweets, 100 σελίδες επιστολών και 350 ώρες φωνητικών μηνυμάτων σε μια τετραετία τρόμου Ο Γκαντ ισχυρίστηκε ότι έκανε πολλά για να κρύψει την ταυτότητα της γυναίκας που τον καταδίωκε στην πραγματική ζωή και παρακάλεσε τους θαυμαστές να μην την αναζητήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η «πραγματική Μάρθα» αποκαλύπτεται πλέον ως Φιόνα Χάρβεϊ και είναι μια Σκωτσέζα που μετακόμισε στο Λονδίνο. Αρνείται ότι τον καταδίωξε και απειλεί να αναλάβει δράση κατά της Netlix. Είπε στη Scottish Sun: «Έχω αξίωση κατά του Netflix, καθώς αυτό τιμολογείται ως μέρος μιας αληθινής ιστορίας. Είμαι πολύ ικανή δικηγόρος.Θα έπρεπε να το κάνω μόνη μου. Είμαι πολύ καλή.

«Έχω φωτογραφική μνήμη και μπορώ να απομνημονεύσω τεράστια αρχεία. Ήμουν κορυφαία στο σχολείο μου σε όλα». Η Χάρβεϊ είναι θυμωμένη για το πώς φέρεται να την απεικονίζουν στη σειρά - ειδικά για το πώς φαίνεται. Είπε: «Είμαι πολύ ελκυστική. Δεν είναι ο Μπραντ Πιτ»

«Υπάρχει μια εύσωμη ηθοποιός που υποτίθεται ότι είμαι εγώ. «Έχει βρει αυτόν τον χαρακτήρα που ονομάζεται Μάρθα και με έχει βάλει στο κάδρο. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα για τους 20άρηδες. Ανθρώπους χωρίς ζωή, χωρίς δουλειά, οτιδήποτε. Δεν θέλω να γίνω διασημότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χάρβεϊ είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν οτι παρενοχλούσε δύο από τους κορυφαίους πολιτικούς της Σκωτίας. Ήρθε σε επαφή με τον αείμνηστο βουλευτή της Γλασκώβης Jimmy Wray, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 78 ετών το 2013, και τη σύζυγό του Laura, 62 ετών, όταν ήταν πρώην μέλος του Εργατικού Κόμματος.

Η τελευταία είπε πώς έδωσε στην πτυχιούχο της Νομικής του Aberdeen Uni Χάρβεϊ ρόλο ασκούμενης στη νομική εταιρεία McPhail Lawrence Partnership το 1997.Αλλά την απέλυσε λίγες μέρες αργότερα επειδή ήταν «εντελώς ανίκανη να συμπεριφερθεί (επαγγελματικά)».

Στη συνέχεια, η κυρία Wray φέρεται να παρενοχλήθηκε από την Χάρβεϊ — η οποία ήταν τότε γνωστή ως Φιόνα Μούιρ. Εικάζεται επίσης ότι η τελευταία με καταγωγή από το Fyvie του Aberdeenshire, είχε νωρίτερα παρενοχλήσει τον αείμνηστο υπουργό Donald Dewar και είχε θέσει υποψηφιότητα για να λάβει με τους Εργατικούς για μια θέση στο Holyrood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εμμονική γυναίκα που εμφανίζεται στην επιτυχημένη εκπομπή του Netflix, είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένη με τον τρόπο που παρουσιάζεται. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη Daily Mail, η οποία αρνήθηκε να την προσδιορίσει με το όνομά της, μίλησε για την εκπομπή που βασίζεται στις εμπειρίες του δημιουργού της σειράς, συγγραφέα και πρωταγωνιστή Ρίτσαρντ Γκαντ. Ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί «απειλές για θάνατο και κακοποίηση από υποστηρικτές του Γκαντ».

«Χρησιμοποιεί το Μικρό Ταρανδάκι για να με καταδιώκει τώρα», είπε, υποστηρίζοντας ότι ο Γκαντ «εκφοβίζει μια μεγαλύτερη γυναίκα στην τηλεόραση για φήμη και περιουσία». «Εγώ είμαι το θύμα. Έχει γράψει μια αιμoβόρα εκπομπή για μένα», πρόσθεσε.

Μοιάζουν επίσης κάπως, ισχυρίστηκε. «Μοιάζει με εμένα αφού πήρα περίπου 20 κιλά κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά στην πραγματικότητα είμαι ελκυστική», είπε η γυναίκα για τη Μάρθα. Υπάρχουν όμως και βασικές διαφορές. Ενώ το φινάλε της σεζόν εξηγεί τελικά γιατί η Μάρθα άρχισε να αποκαλεί τον Ντόνι (Γκαντ) «μικρό ταρανδάκι» - επειδή έμοιαζε με έναν λούτρινο τάρανδο που είχε η Μάρθα και λάτρευε μεγαλώνοντας - η γυναίκα είπε ότι «δεν είχε ποτέ παιχνίδι μωρό τάρανδο».

«Δεν θα είχα συζητήσει ούτε με τον Ρίτσαρντ Γκαντ για ένα παιδικό παιχνίδι», πρόσθεσε. Αν και ο 34χρονος Γκαντ πήγε στην αστυνομία για να την καταγγείλλει, οι αρχές δεν ήταν πολύ χρήσιμες. Ο κωμικός είπε ότι ήταν δύσπιστοι για τους ισχυρισμούς του λόγω του φύλου της. «Όταν ένας άντρας καταδιώκεται, μπορεί να παρουσιαστεί στις ταινίες και στην τηλεόραση ως κάτι σέξι», είπε πρόσφατα στους Times. «Σαν μια femme fatale που σταδιακά γίνεται πιο απαίσια. Δεν φέρει τόσο μεγάλη απειλή σωματικής βίας, είναι λιγότερο συχνό και μπορεί να υποτιμηθεί».

Σε μια ανάρτηση στο Instagram Stories από τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, ο Γκαντ ζήτησε από τους θεατές να μην «κάνουν εικασίες» για το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι κακοποιοί του, συμπεριλαμβανομένου και ενός επιτυχημένου τηλεοπτικού συγγραφέα που του επιτέθηκε σeξουαλικά.

«Γεια σε όλους, οι άνθρωποι που αγαπώ, έχω συνεργαστεί και θαυμάζω (συμπεριλαμβανομένου του Σον Φόλεϊ) παγιδεύονται άδικα σε εικασίες», έγραψε στην ανάρτηση. Παρακαλώ μην κάνετε εικασίες για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι άνθρωποι της πραγματικής ζωής. Δεν είναι αυτό το νόημα της εκπομπής μας. Mε πολύ αγάπη, Richard x X.».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Το Nemo βρίσκεται σε σχέση με κοπέλα εδώ και 5 χρόνια – Αυτή είναι η σύντροφός του

Σήμερα

Ο νικητής της Eurovision είναι σε σχέση με τραγουδίστρια από τη Νορβηγία

Καίτη Φίνου: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου

Σήμερα

Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα, πρόσθεσε - Τι είπε για τον πρώην σύντροφό της που τη βοηθάει οικονομικά

Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα μέσα από το νοσοκομείο

Σήμερα

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται στο Τζάνειο μετά από εγκεφαλικό - Η σύντροφός του, Αννα Σταθάκη δεν έχει φύγει από το πλευρό του

Τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου από το Καλημέρα Ελλάδα

Σήμερα

Οι προτάσεις που έγιναν στη Μαρία Αναστασοπούλου

Maestro: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα ‑ Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Σήμερα

Η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA

Λόπεζ ‑ Αφλεκ: Οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο ‑ Το «like» της ποπ σταρ που πρόδωσε το τέλος

Σήμερα

H Τζένιφερ Λόπεζ οδεύει ολοταχώς προς το τέταρτο διαζύγιο

Τα «τρελά» λεφτά που παίρνουν οι Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις

Σήμερα

Οι υπέρογκες αμοιβές ηθοποιών από τις επαναλήψεις σειρών και ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησαν.

Naomi Campbell: Ήταν 27 χρόνια μεγαλύτερος, καταξιωμένος και έμειναν μαζί για έξι χρόνια ‑ Ποιος ήταν;

Σήμερα

Το supermodel των 90ς και ο οσκαρικός ηθοποιός έζησαν μια ιστορία αγάπης

Γιατί η Jessica Biel μίλησε στους γιους της για την περίοδό της

Σήμερα

Και σου προτείνει να κάνεις το ίδιο στα παιδιά σου

«Πάγωσαν» στο Στούντιο 4 συνομιλώντας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: «Είναι παράνομο αυτό που λέμε τώρα»

Χτες

«Ρε παιδιά! Δεν κάνει να το λέμε στην τηλεόραση» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.