E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η μπύρα Mythos στηρίζει έμπρακτα την προσβάσιμη διασκέδαση, με εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες HORECA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μέσα από ειδικές εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με τον ΣΚΕΠ και την Black Light, ο Mythos συνεχίζει να κάνει τη χαρά προσβάσιμη σε όλους!

Η μπύρα Mythos στηρίζει έμπρακτα την προσβάσιμη διασκέδαση, με εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες HORECA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/4/2024 | 20:17

Ο Mythos, σε συνεργασία με τον ΣΚΕΠ και την Black Light, διοργάνωσαν δύο εξειδικευμένα σεμινάρια για τους επαγγελματίες του κλάδου της HORECA, με στόχο να τους εκπαιδεύσουν πάνω σε θέματα συμπερίληψης, στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό να επεκταθεί ακόμη περισσότερο το μήνυμα της ανάγκης για συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία στον κλάδο της εστίασης. Έτσι, το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον πλήρως προσβάσιμο χώρο τις Ατράκτου, στην Αθήνα, ενώ το δεύτερο στον προσβάσιμο πολυχώρο «WE» στη Θεσσαλονίκη, με σταθερούς συνοδοιπόρους τον ΣΚΕΠ και την Black Light. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι του κλάδου της HORECA ενημερώθηκαν σχετικά με την προσβασιμότητα, ώστε να έχουν τις βασικές γνώσεις και δυνατότητα να εξυπηρετούν ακόμη πιο αποτελεσματικά άτομα με αναπηρία, καθιστώντας τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται, προσβάσιμες σε ΟΛΟΥΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι όσοι συμμετείχαν στα σεμινάρια, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια, να συνομιλήσουν με ειδικούς στο κομμάτι της αναπηρίας και να ενημερωθούν για όλους τους παράγοντες και τις ανάλογες εγκαταστάσεις που απαιτούνται, προκειμένου να θεωρηθεί μία επιχείρηση εστίασης πλήρως προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία, είτε πρόκειται για άτομα με κινητικά προβλήματα είτε με προβλήματα όρασης.

Στόχος της μπύρας Mythos για φέτος είναι να κάνει ακόμη πιο προσβάσιμη τη χαρά σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται, μιας και η χαρά αποκλείεται να αποκλείσει κάποιον! Επομένως, προχωρά σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν την προσβάσιμη διασκέδαση, ενώ παράλληλα εκπαιδεύουν σχετικά με τη συμπερίληψη, επεκτείνοντας μάλιστα το μήνυμά του και γεωγραφικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από αριστερά προς τα δεξιά: Η κ. Ιλεάνα Βασδέκη, Διευθύντρια Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας του ΣΚΕΠ, η κ. Χρυσέλλα Λαγαρία, συνιδρύτρια της Black Light, ο κ. Βαγγέλης Μποκίδης, Brand Manager Mythos & Kaiser families, η κ. Δήμητρα Κοντοβά, Σύμβουλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Συμπερίληψης & Προσβασιμότητας του ΣΚΕΠ, ο κ. Κωστής Ζερδεβάς, Communication Officer Assistant στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία και ο κ. Βαγγέλης Κυρίτσης, Junior Brand Manager Mythos Family & Kaiser Brands.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναπτύσσεται σταθερά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του κλάδου της ζυθοποιίας στη χώρα μας. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 14 προϊόντα: ΦΙΞ Ελλάς, ΦΙΞ Μαύρη, ΦΙΞ Άνευ, ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι, Μythos, Mythos Radler, Mythos Ice, Kaiser, Carlsberg, ΝΗΣΟΣ Pilsner, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά των mixers Tuborg Lemon / Mango & Passionfruit / Pineapple-Lime & Spearmint / Pink Grapefruit-Blood Orange.

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία αξιοποιεί ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών, προμηθευτών και σημείων πώλησης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με παρουσία σε σχεδόν 40 χώρες και στις 5 ηπείρους, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές. Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και τον μηλίτη Somersby.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 117 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 119 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 120 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 120 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 120 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 129 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 129 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 129 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 129 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 152 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 153 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.