E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Eurovision: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον δεύτερο ημιτελικό και την Ελλάδα

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνισθεί στον δεύτερο ημιτελικό, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό

Eurovision: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον δεύτερο ημιτελικό και την Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/5/2024 | 16:33

Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, εδώ και λίγες ημέρες. Μετά την πρώτη επιτυχημένη τεχνική πρόβα της Μ. Δευτέρας, η τραγουδίστρια θα ανέβει ξανά στο stage αύριο για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαϊου, αντιμετωπίζοντας κάποια από τα μεγάλα φαβορί και διεκδικώντας το εισιτήριο της πρόκρισης. Τι δείχνουν, όμως, τα στοιχήματα; Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στην πρώτη θέση για να περάσει στον τελικό στις 11 Μαϊου είναι η Ολλανδία. O 26χρονος εκκεντρικός καλλιτέχνης Joost Klein με το «Europapa», σε μία μόλις ημέρα από την κυκλοφορία του κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 1 εκατομμύριο streams στο Spotify, σπάζοντας ένα ρεκόρ που ανήκε στον εκπρόσωπο της Ολλανδίας στη Eurovision 2019, Duncan Lawrence. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, το κομμάτι αποτελεί ένα μείγμα μελαγχολίας και ευτυχίας ενός ανθρώπου που, παρά τα εμπόδια που αντιμετώπισε, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να προσπαθεί για να πετύχει. «Το “Europapa” αναφέρεται σε ένα παιδί που έχασε τους γονείς τους και ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη για να βρει τον εαυτό του και να διηγηθεί την ιστορία του», έχει παραδεχτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δεύτερη θέση, για την πρόκριση από τον δεύτερο ημιτελικό στον τελικό, βρίσκεται η πολυσυζητημένη Ελβετία που θα εκπροσωπηθεί από τον Nemo με το τραγούδι «The Code». Ο καλλιτέχνης και το κομμάτι επιλέχθηκαν από περισσότερα από 400, με τον 25χρονο ράπερ και μουσικό να θεωρείται εξαιρετικά γνωστός στη χώρα του. «Είναι απίστευτη τιμή να μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελβετία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μία τεράστια ευκαιρία να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και γενεών», έχει δηλώσει για τη συμμετοχή του.

Στην τρίτη θέση των στοιχηματικών βρίσκεται η δική μας Μαρίνα Σάττι με το «Zari». Το τραγούδι συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR, άνθρωποι με περγαμηνές και ιδιαίτερη πορεία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

Σήμερα

Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

Σήμερα

«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.