ADVERTISEMENT

Κρήτη: Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του ‑ «Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος

Newsroom

Ενημερώθηκε
3' χρόνος ανάγνωσης
Κρήτη: Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του - «Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος
ADVERTISEMENT

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης, κρίθηκε ο 50χρονος νονός, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο βαφτιστήρι του, όταν ήταν από 9 ετών.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο 50χρονος ομολόγησε κάποιες από τις πpάξεις του και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

ADVERTISEMENT

Ωστόσο, ο νονός κράτησε μια προκλητική στάση, καθώς ομολόγησε δύο περιπτώσεις από τις 10 που κατήγγειλε το βαφτιστήρι του, που πλέον έχει ενηλικιωθεί, για όσα έγιναν. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι το προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος.

Ο 50χρονος απολογήθηκε για τις κακουργηματικές διώξεις που του αποδίδονται, οι οποίες αφορούν σε δύο ακόμη κορίτσια: την αδερφή του βαφτιστηριού του, που κατήγγειλε τα γεγονότα, αλλά και την αδερφή ενός άλλου βαφτιστηριού του, που εκμεταλλευόταν.

Το βίντεο που τον καίει

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και πορνoγραφικό υλικό που δείχνει την αποτρόπαιη πράξη του. Ειδικότερα, το βίντεο φέρεται να τράβηξε ο 50χρονος, για να το έχει ως απόδειξη ότι το παιδί, που τότε ήταν 15 ετών, τον προκάλεσε. Όπως είπε, στο βίντεο, φαίνεται ότι η ερωτική πρωτοβουλία ήρθε από τον νεαρό. Επίσης, υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη στο γραφείο του και το κατέγραψε μόνο και μόνο για την περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες κάποια στιγμή.

ADVERTISEMENT

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ουδέποτε πείραξε τα κορίτσια και απέδωσε τις αναφορές τους σε υπερβολές των οικογενειών, μετά το σοκ των αποκαλύψεων.

Ο 50χρονος φέρεται να ασχολείται επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες και σύμφωνα με πληροφορίες ερασιτεχνικά με τη μουσική.

Κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια και παιδική πορνoγραφία

Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

ADVERTISEMENT

Επίσης, κατηγορείται και για πορνoγραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνoγραφικό υλικό.

Το ιστορικό της κακοποίησης

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται από τα Χριστούγεννα, όταν ο νονός επισκέφθηκε τους κουμπάρους του. Ωστόσο, το βαφτιστήρι αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Όταν οι γονείς ζήτησαν από το παιδί εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, αυτό ξέσπασε και αποκάλυψε τα όσα είχαν συμβεί και ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον νονό του.

ADVERTISEMENT

Παράλληλα, αναφορές υπάρχουν και για την αδερφή του νεαρού, που σήμερα είναι 24 ετών και την ανήλικη αδερφή του άλλου βαφτιστηριού του, που είναι σήμερα 17 ετών. Σύμφωνα με τους αναφορές τους, οι πpάξεις τελέστηκαν όταν τα κοριτσάκια ήταν 6 και 5 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγεiς πpάξεις φέρονται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019.

Η οικογένεια του παιδιού ζητά την απονομή δικαιοσύνης και θέλουν να το ενδυναμώσουν για να επουλώσουν τις πληγές του.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο