ADVERTISEMENT

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν 5χρονο στο σπίτι και εξαφανίστηκαν – Χειροπέδες σε μητέρα και γιαγιά

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν 5χρονο στο σπίτι και εξαφανίστηκαν – Χειροπέδες σε μητέρα και γιαγιά
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ένα 5χρονο αγοράκι, το οποίο η μητέρα και η γιαγιά του το κλείδωσαν και το άφησαν μόνο για τουλάχιστον δύο ώρες, εντόπισαν αστυνομικοί που ερευνούσαν άλλη υπόθεση της οικογενείας του.

ADVERTISEMENT

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη και οδήγησε στη σύλληψη της 39χρονης μητέρας και της 61 ετών γιαγιάς του παιδιού. Οι δύο γυναίκες παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης κατηγορούμενες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 39χρονη μητέρα είχε πάει στη δουλειά της, ενώ η γιαγιά αποχώρησε όταν ειδοποιήθηκε από τον σύζυγό της για κάποιο θέμα που είχε προκύψει. Υπό αυτές τις συνθήκες, αποφάσισαν να αφήσουν το ανήλικο αγόρι μόνο στο σπίτι. Το 5χρονο εντόπισαν τυχαία αστυνομικοί που ερευνούσαν άλλη υπόθεση ποινικής φύσεως και αφορούσε το αδίκημα της οπλοκατοχής.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο