E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Maestro: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα ‑ Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA

Maestro: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα ‑ Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/5/2024 | 10:58

Το βράδυ της Πέμπτης, 10 λεπτά μετά τις 22.30, το «Maestro» επέστρεψε στη συχνότητα του MEGA με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Ο Ορέστης, η Κλέλια, η Μαρία, η Χάρις και όλοι οι ήρωες έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, κερδίζοντας ένα μερίδιο του κόσμου. Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις της Nielsen, το «Maestro» έκανε 19,9% στο δυναμικό κοινό και 16,1% στο σύνολο. Την ίδια ώρα, το «Survivor» έκανε 11,4% και 15,4% αντίστοιχα, ενώ το «MasterChef» στο STAR 14,2% και 10,9%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Maestro», του οποίου και τα έξι επεισόδια του δεύτερου κύκλου έχουν ανέβει στο Netflix, θα «ξαναχτυπήσει» την επόμενη Πέμπτη με δεύτερο επεισόδιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κλέλια και ο Αντώνης ψάχνουν διέξοδο από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν στη «ζούγκλα» της Αθήνας. Όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια για εκείνους και τους φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με το παρελθόν. Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, αποτελούμενη από 6 επεισόδια, προετοιμάζει τον τηλεθεατή για το μεγάλο φινάλε που αναμένεται στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο.

Η Αθήνα ως μια άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση με το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα της ζωής τους, μακριά από το νησί.

Το όνειρο της Κλέλιας να δώσει εξετάσεις και να μπει στο Ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο. Γνωρίζει τη Ζωή με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα μακριά από τους γονείς της. Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

Σήμερα

Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

Σήμερα

«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.