E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο ‑ Σοβαρά τραυματισμένος ένας ανήλικος

Παραλίγο να έχουμε θύματα σε σχολείο στην Κηφισιά όταν η πόρτα καταπλάκωσε μαθητές δημοτικού

Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο ‑ Σοβαρά τραυματισμένος ένας ανήλικος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/5/2024 | 16:00

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε εννιάχρονος μαθητής του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς, ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα την ώρα του σχολάσματος.

Η πόρτα, που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες, αλλά δεν είχε στερεωθεί. Την ώρα που η πόρτα έπεσε και χτύπησε το αγοράκι μαζί του βρίσκονταν άλλα δύο παιδάκια που ευτυχώς δε χτύπησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδί έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και  υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία καθώς παραπονιόταν για πόνους στη σπονδυλική στήλη. Διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο εργολάβος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα - εργάτες που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στην περίφραξη του σχολείο γίνονταν εργασίες και τοποθετήθηκε νέα καγκελόπορτα. Πηγές από το δήμο Κηφισιάς αναφέρουν ότι ο εργολάβος είχε ζητήσει «να μην πειράξουν την πόρτα», αφού οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.  Αυτό είναι πρακτικά ανέφικτο, όταν στο χώρο κινούνται παιδιά από 6 έως 12 ετών και είναι απορίας άξιο πώς και από ποιον έγινε δεκτό το «αίτημα» του εργολάβου και κυρίως γιατί οι εργασίες έγιναν σε ώρες λειτουργίας του σχολείου. 

«Το παιδί δε χειρουργείται, βρίσκεται σε θάλαμο του νοσοκομείου. Εγώ και η μητέρα του βρισκόμαστε στο πλευρό του. Έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση αλλά εμφανή χτυπήματα δεν υπάρχουν. Είναι σοκαρισμένος ο μικρός αλλά ψύχραιμος» λέει στο protothema.gr ο Γιάννης Παντελεάκης, αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάνω από 50% η μείωση των γεννήσεων σε 6 νομούς της Ελλάδας, ποιο νησί αντιστέκεται στην υπογεννητικότητα

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Οι γεννήσεις έπεσαν από 117.000 το 2009 σε 67.000 το 2024, ενώ η μέση ηλικία τεκνοποίησης ανέβηκε στα 32,2 έτη.

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση έξω από λύκειο στη Μανίσα, τραυματίες μαθητές

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Οι έρευνες των αρχών στο σημείο της επίθεσης συνεχίζονται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη

Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Ο 14χρονος μπήκε στο χειρουργείο στις 9 το βράδυ και η επέμβαση διήρκεσε περίπου μία ώρα, όπως ανακοίνωσε η μητέρα του στα social media.

Τουρκία: Aφεντικά βασάνισαν μέχρι θανάτου υπάλληλο για να ομολογήσει κλοπή ‑ Τι έδειξαν οι κάμερες

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση, ενώ βίντεο ασφαλείας κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του θύματος στη βιομηχανική ζώνη του Μπασακσεχίρ.

Trump TV: Ο Τραμπ ανοίγει το δικό του κανάλι

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Τα CNN, NBC, ABC, CBS και Fox News ανέστειλαν την κοινή τηλεοπτική κάλυψη του Λευκού Οίκου, ενώ τα αποκλεισμένα μέσα προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

Βροχή τα πρόστιμα για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας – Ποιοι κινδυνεύουν με διπλή χρέωση

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Όσοι δεν δικαιολογήσουν τη μη πληρωμή κινδυνεύουν να τους βεβαιωθούν τα τέλη μαζί με πρόστιμο έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ ‑ Καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Από σήμερα Τρίτη έως το πρωί της Τετάρτης η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» κυρίως το βορειοδυτικό Αιγαίο, με ανέμους έως 7 μποφόρ στα πελάγη.

Μαζωνάκης: Η γιατρός ζήτησε βάψιμο, επισκευές και ...βιολογικό καθαρισμό στο κελί της

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Οι κρατούμενες βάζουν Μαζωνάκη και εκείνη κάνει γιόγκα

Ρεύμα: Ρεκόρ τιμής για το 2026 ‑ Τι έρχεται στους λογαριασμούς του Οκτωβρίου

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Η αγορά ηλεκτρισμού κινείται 20% πάνω από τον Αύγουστο, με τους προμηθευτές να αποφασίζουν τι θα περάσουν στα τιμολόγια Οκτωβρίου.

Θάνατος Μαζωνάκη: Τα 40 ευρώ «μίζα» ανά ασθενή, ο υπνοθεραπευτής και τα δύο ραντεβού για πλασμαφαίρεση

Ελλάδα Πριν 9 ώρες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη και τις επαφές γύρω από τις θεραπείες στις οποίες φέρεται να είχε υποβληθεί ο γνωστός

Γαλλίδα σχοινοβάτης διασχίζει 400 μέτρα στον «αέρα» χωρίς ζώνη ασφαλείας, σε ύψος 186μ.

Ελλάδα Χτες

Η Tatiana-Mosio Bongonga περπάτησε σε συρματόσχοινο ανάμεσα στους δύο ψηλότερους σωρούς σκωρίας της Ευρώπης, στο Λους-αν-Γκοέλ της Γαλλίας.

Σύλληψη μεθυσμένου στο Μπουσάν γίνεται viral: Έπεσε το περουκίνι αστυνομικού

Ελλάδα Χτες

Περαστικός έσπευσε να ξαναφορέσει το περουκίνι στον αστυνομικό μέσα στον πανικό της σύλληψης στη Νότια Κορέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.