E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ημαθία: Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Δάφνης που πέθανε ξαφνικά

Οι γονείς της 23χρονης κοπέλας περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους

Ημαθία: Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Δάφνης που πέθανε ξαφνικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/5/2024 | 08:30

Σπαρακτικά είναι τα λόγια των γονιών της 23χρονης Δάφνης από την Ημαθία η οποία ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τονίζοντας πως δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, αναζητούν απαντήσεις καθώς η κόρη τους δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. «Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ''έφυγε''. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», λέει αρχικά η μητέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς της περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους, όταν το βράδυ της Πέμπτης είχαν μαζευτεί οικογενειακώς στο σπίτι και μιλούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε η 23χρονη με τον φίλο της. «Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο 6 Αυγούστου. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», λέει ο πατέρας της.

Τίποτα δεν έδειχνε πως μέσα σε λίγες ώρες, ξημερώματα Παρασκευής, το 23χρονο κορίτσι θα «έφευγε» τόσο αναπάντεχα. «Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ανοίξει ξανά τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», συμπληρώνει ο πατέρας της.

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ''πάλευε'', τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», αναφέρει η μητέρα της η οποία την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της. «Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ''μαμά πονάω''. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ''έφυγε''», συμπληρώνει.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ''φύγει''. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», λέει ο πατέρας της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέος Κόσμος: Ήξερε πολεμικές τέχνες ο 29χρονος, είχε επιτεθεί με κοπίδι σε 3 άτομα πριν από 1 μήνα

Πριν 8 ώρες

Ατομο εξαιρετικά επιθετικό φαίνεται πως είναι ο 29χρονος αλβανικής καταγωγής

Μέσα σε προαύλιο σχολείου βiάστηκε η 12χρονη στην Πάτρα

Πριν 8 ώρες

Κανόνισαν ραντεβού μέσω Instagram

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Πριν 8 ώρες

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Οι διάλογοι που καίνε τη σπείρα με τις τηλεφωνικές απάτες: «Το τσιμπήσαμε το διχίλιαρο;»

Πριν 8 ώρες

Γιγαντιαία εγκληματική οργάνωση, με λεία που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Χτες

Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Χτες

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Χτες

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Χτες

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.