E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συνεχίζεται ακόμη η κόντρα Τσιμτσιλή ‑ Λιάγκα για τον Κασσελάκη

Δεν σταματά η κόντρα τους

Συνεχίζεται ακόμη η κόντρα Τσιμτσιλή ‑ Λιάγκα για τον Κασσελάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/5/2024 | 15:43

Χωρίς τέλος είναι η κόντρα που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή με αφορμή... τον Κασσελάκη.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της περασμένης Δευτέρας υποστήριξε ότι στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ Μακμπέθ το καλοκαίρι θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά, μάλλον. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Την εν λόγω πληροφορία διέψευσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας, από τον «αέρα» της δικής του εκπομπής.

«Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση, δεν υπάρχει περίπτωση να τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί κανένας τραγουδιστής μέχρι τώρα. Δεν θα υπάρχει μεγάλο όνομα, από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου μέχρι τώρα. Μπορεί να γίνει ένα κρητικό γλέντι, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος. Όμως να τραγουδήσει, δεν θα τραγουδήσει με ορχήστρα. Αν πάει καλεσμένος και πει στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι, τι να σας πω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση της Τσιμτσιλή
Την επομένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα επιμένοντας στο δικό της ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκτοξεύοντας βέλη κατά του παρουσιαστή λέγοντάς του να διασταυρώνει το ρεπορτάζ του.

«Επειδή διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στο ρεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο, ότι θα κοπεί τιμολόγιο, ότι έχουν μια συνεργασία και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει φιλικό επίπεδο και το γνωρίζω από πάρα πολύ καλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ», σημείωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Επέμεινε ο Λιάγκας, ο Αργυρός δεν θα τραγουδήσει στο γάμο Κασσελάκη
Λίγη ώρα αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ξανά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντας ότι οι πληροφορίες του «συνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές», προσθέτοντας ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός «σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του κ. Κασσελάκη και του κ. Μακμπέθ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τώρα θέλω να κάνω ένα τηλεοπτικό debate με τη φίλη μου τη Σταματίνα που την εκτιμώ. Πάμε στον Κασσελάκη για να λύσουμε αυτό το περιβόητο μυστήριο. Η Σταματίνα είπε χθες ξεκάθαρα, επειδή το άκουσα, ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα χθες εγώ και είπα ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Δείτε τη δήλωση της Σταματίνας και δείτε και τη δικιά μου. Όταν λέω “τραγουδάω στον γάμο”, σημαίνει ότι έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση, ότι έχω πάρει την ορχήστρα μου και τραγουδώ στον γάμο. Δεν σημαίνει ότι είμαι προσκεκλημένος σε έναν γάμο, μού δίνει το μικρόφωνο ο γαμπρός και άντε πες και στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι. Το είπα κι εγώ ότι μπορεί να γίνει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε σήμερα στην εκπομπή της στο θέμα.

«Θα έχετε δει μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από το γάμο του κυρίου Κασσελάκη, ένα δικό μου ρεπορτάζ που διαψεύστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ εγώ επανήλθα και το υποστήριξα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής “έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε και να δούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο”. Αλλά επειδή πιέστηκα από αυτή την κατάσταση κι επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία, δεν μου τη λένε για να με εκθέσουν. Κι εγώ διασταυρώνω τις πληροφορίες μου από όλες τις πλευρές. Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα και να σας αποδείξω πως αυτό που είπα όχι μόνο ήταν αληθές, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο παρασκήνιο που θα το πω με συγκεκριμένες αποδείξεις. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και είμαι από τους συναδέλφους που τον έχουν στηρίξει στα δύσκολα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχει η παρουσιάστρια διέψευσε τον Γιώργο Λιάγκα ως προς αυτό που είχε πει χθες ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του, γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα, υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες, αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε απευθυνθεί στον Χρήστο Μάστορα για να αναλάβει τη διασκέδαση στον γάμο του.

«Γιώργο, εσύ το έκανες προσωπικό, εμένα δεν μου αρέσει να μπαίνω σε κόντρες. Αυτό το “κύριε Γιώργο”, “κυρία Σταματίνα” μου φαίνεται αστείο κι επίσης κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια. Γιώργο μου, θα προχωρήσω το ρεπορτάζ και θα πω το εξής και αυτό που θα πω μπορείς να το διαπιστώσεις. Δεν είναι ο πρώτος celebrity τραγουδιστής που κλήθηκε από τον κύριο Κασσελάκη για να τραγουδήσει στο γάμο του. Υπήρξε πρότερη πρόσκληση σε κάποιον άλλον, στον Χρήστο Μάστορα. Ο Χρήστος δέχθηκε επίσημη πρόταση τον Απριλίο, με αποδείξεις που υπάρχουν, να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους του κυρίου Κασσελάκη. Η βασική διάψευση του δικού μου ρεπορτάζ, ότι η επιλογή του Κασσελάκη δεν θα ήταν ποτέ ένας celebrity τραγουδιστής γιατί θα περνούσε τα λάθος μηνύματα, καταρρίπτεται. Αφού λοιπόν αρνήθηκε ο Χρήστος Μάστορας, προφανώς ο κύριος Κασσελάκης πήγε σε άλλες λύσεις. Εκεί έρχεται και κουμπώνει το δικό μου ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Γιώργο μου, σε καλώ να το ψάξεις και να βγεις στην εκπομπή σου να το πεις, ότι είχε κάνει επίσημη πρόταση στα τέλη Απριλίου στον Χρήστο Μάστορα. Άρα, καταρρίπτεται η διάψευση του ρεπορτάζ, που διέψευσες… Εγώ μένω σε αυτό, ο Γιώργος προλαβαίνει να ψάξει και να διασταυρώσει και να δει ότι υπήρξε πρόσκληση σε celebrity τραγουδιστή».

Απάντηση Γιώργου Λιάγκα με αιχμές

Λίγη ώρα αργότερα ο Γιώρος Λιάγκας από τον αέρα της δικής του εκπομπής απάντησε σε έντονο ύφος και με προσωπικές αιχμές.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζοντας ότι εκτιμά τον Δημήτρη Παπανώτα εκτίμησε ότι είναι λάθος ότι πλέον μετά την απομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει κριτική στον πρόεδρο του κόμματος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας κάνει λάθος, θα έπρεπε τώρα να απαξιώσει το όλο σκηνικό και να μην μιλάει. Δεν πρέπει γιατί μέχρι πριν από δύο εβδομάδες τρεις, ήταν ο μεγαλύτερος θιασώτης του Κασσελάκη. Και επειδή και εσφαλμένα ίσως τον έδιωξε ο Κασσελάκης βγαίνει και λέει τον καημό του. Ας το αφήσει τώρα να πάει και το παλιάμπελο. Ολα για καλό γίνονται».

«Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και να ο Φραγκολιάς πώς έκανε ρεπορτάζ και πετάχτηκε και είπε μία πληροφορία που δεν την ήξερε κανένας. Και απορώ πώς την έμαθε. Μπράβο στον Φραγκολιά. Όντως το Σαββατοκύριακο ισχύει θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Τάιλερ Μάκμπεθ και θα κάνω μια συνέντευξη στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και το έμαθε, μπράβο του, εγώ τι να πω τώρα. Να απολογηθώ στην κα Μεσσαροπούλου γιατί εγώ κάνω μία συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες που φαντάζομαι όλοι οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Δηλαδή δεν κατάλαβα όταν ο Σρόιτερ πήγε στη Νάξο και έκανε τη συνέντευξη με τον Κασσελάκη τι σημαίνει ότι είναι πορτ παρόλ του Κασσελάκη; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου;

Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ για το πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Ειλικρινά, εσύ τώρα; Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Δηλαδή, εσύ είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη, όλοι έχουμε κάνει και έχουμε ζητήσει και συγγνώμη. Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη ΝΔ και το λες, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, ααααα, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα το ρεπορτάζ της ΝΔ; Δεν θα ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση; Βγαίνεις λοιπόν εσύ και λες εσύ για μένα πώς κάνω ρεπορτάζ στον ΣΥΡΙΖΑ; Πίστεψέ με έχω πολύ καλές πηγές και στη ΝΔ μετά από τόσα χρόνια ρεπορτάζ και στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνω και ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί πολλές φορές να μου λένε ψέματα, το τσεκάρω. Μπορεί να πέσω σε μια παγίδα. Ανθρώπινο είναι. Θεωρώ όμως επειδή το ρεπορτάζ το τσεκάρω από δύο και τρεις πηγές, είναι καλό. Δεν λέω ότι είναι πάντα αλάνθαστο. 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο του Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε ή δεν το είπατε; Μην αρχίσω και παίζω τώρα κομμάτια... Το είπατε γαμ@το.Παραδεχτείτε τοΔεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω επειδή είχα την πληροφόρηση ότι δεν θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος, που ακόμη δεν έχει πάρει πρόσκληση το τσεκάρισα και από την άλλη πλευρά. Αν είναι καλεσμένος και πάει και του δώσει κάποιος το μικρόφωνο και του πει πες ένα τραγούδι... Δεν θα είναι πάντως ο άνθρωπος που θα τραγουδήσει, διέψευσα αυτό. Και η λογική του Κασσελάκη είναι να μην έχει σελέμπριτι τραγουδιστές στον γάμο. Αρα βγείτε και πείτε συγγνώμη σε ένα ρεπορτάζ που ήταν λάθος. Πάμε παρακάτω. Δεν ήταν βαρύ, ήταν λάθος. Μην ζητήσετε συγγνώμη, ντάξει, οκ το αποσύρω, χοντρό να ζητήσετε συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη. Είπες σήμερα Σταματίνα μου, ότι έχει γίνει πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο στο κομμάτι αυτό το ρεπορτάζ ήταν σωστό, ευσταθούσε. Τι πάει να πει τώρα το έβγαλες πρώτο εσύ. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό».

Μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ αναζητούν ένα συγκρότημα νέων τραγουδιστών για τη διασκέδαση στον γάμο τους στα Χανιά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους»

Σήμερα

«Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Τηλεθέαση: Το Euro 2024 «διέλυσε» τον ανταγωνισμό στην prime time

Σήμερα

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση

Τα κατοικίδια των διασήμων της ελληνικής showbiz που μας έχουν κλέψει την καρδιά

Σήμερα

Κάποια από αυτά έχουν και δικό τους Instagram προφίλ!

Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Λούις χόρεψε στη στρατιωτική παρέλαση κι έγινε πάλι viral

Χτες

Viral έγινε ξανά ο μικρός γιός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα το 2015 δε με ρώτησε πριν με κρεμάσει στα μανταλάκια»

Χτες

«Ο Λιάγκας δεν είναι διακριτικός με τα προσωπικά των άλλων»

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Χτες

Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους, σχολίασε ο ηθοποιός

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς τη

Χτες

Έφτασε οικογενειακώς με αυτοκίνητο στο Μπάκιγχαμ

Τριαντάφυλλος κατά Χρήστου Δάντη: «Δε δέχομαι καμία συγγνώμη, ο κόσμος ξέρει και κρίνει»

Χτες

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Χρήστο Δάντη

par: 20
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.