ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόσφατα πέρασαν ώρες αγωνίας, όταν αργά το βράδυ η εγκυμονούσα σύζυγος του μουσικού είχε συσπάσεις με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με αφορμή το baby shower που διοργάνωσαν για το κοριτσάκι που περιμένουν, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου και αναφέρθηκε στο δύσκολο βράδυ με τις συσπάσεις της συζύγου του και του μωρού.
«Το περασμένο Σαββατοκύριακο περάσαμε μια μεγάλη ταραχή. Είχαμε τα μεσάνυχτα συσπάσεις και τρέξαμε στην κλινική. Νόμιζα ότι γεννάμε», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τις ώρες αγωνίας που βίωσαν με την Ιλάειρα Ζήση.
«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την προωρότητα, Εγώ έτρεχα τρεμάμενος να πάω στην κλινική με τη γυναίκα της ζωής μου. Νόμιζα ότι θα γεννήσουμε πριν το baby shower, αλλά πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να παίρνουμε βαθιές ανάσες», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ