ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του κι ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες.

Ο Ολυμπιακός το έκανε κι αυτό! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό και κατέκτησαν το Conference League. Το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία τους, αλλά και το πρώτο που κατακτάει ελληνική ομάδα.
Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν κρατιόταν! Ο Βάσκος τεχνικός αφού ήταν αγκαλιά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε νόημα στον Κώστα Φορτούνη να σηκώσει το τρόπαιο στον αέρα.
Επειτα, ακολούθησε η φιέστα για τους Πειραιώτες, με τον Βάσκο τεχνικό να αποθεώνεται από τον ερυθρόλευκο κόσμο τόσο στην «OPAP Arena», όσο και στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά, όπου συνεχίστηκε το πάρτι για την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου.
Εκεί, ο Μεντιλίμπαρ φρόντισε να δείξει από την πλευρά του την αγάπη του στον κόσμο, κάνοντας «όλε-όλε» με το βαρύτιμο τρόπαιο την ώρα που ήταν πάνω στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μάλιστα, ο Βάσκος προπονητής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του κι ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES