E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στέφανος Κασσελάκης: Αγρια κόντρα με δημοσιογράφο σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Ρόδο – Έφυγε εξοργισμένος από το στούντιο

Στέφανος Κασσελάκης: Αγρια κόντρα με δημοσιογράφο σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Ρόδο – Έφυγε εξοργισμένος από το στούντιο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/5/2024 | 14:27

Κατακόρυφα ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Voice 99.5» στη Ρόδο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να φύγει εξοργισμένος από το στούντιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που «πυκνώνει» τις συνεντεύξεις του ενόψει των ευρωεκλογών, ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (31.05.24) στην εκπομπή «Πρωινό Xpress» της Ρένας Παυλάκη και ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τη δημοσιογράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αίματα άναψαν όταν η συζήτηση των δύο επικεντρώθηκε στο ζήτημα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ αλλά και της καμπάνιας για την τουριστική σεζόν της Ρόδου στη «σκιά» των περσινών καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης ΝΔ, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε κρατική παρέμβαση ώστε να γίνει άμεσα μια καμπάνια για την τουριστική προβολή της Ρόδου, με τη δημοσιογράφο να του απαντά ότι έξι μόλις ημέρες μετά τις φωτιές η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχώρησε σε τέτοια καμπάνια, εγκαλώντας τον για μη ενημέρωση στα τοπικά ζητήματα.

Τότε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να του δείξουν την καμπάνια, κλείνοντας τη συγκεκριμένη συζήτηση με ένα «τέλος πάντων» και συμπληρώνοντας «εμείς θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κόντρα, ωστόσο, συνεχίστηκε, όταν η κουβέντα πήγε στο άλλο μεγάλο θέμα του μεταφορικού ισοζυγίου για τους νησιώτες, για το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αποδίδεται με καθυστέρηση στους δικαιούχους, με τη δημοσιογράφο να του επισημαίνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν εκείνη που κατήργησε τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά.

«Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;» ήταν η απάντηση Κασσελάκη. Και τότε ο εκνευρισμός του άρχισε να μεγαλώνει. «Είναι μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, επειδή ξεκάθαρα δεν επικοινωνούμε», είπε.

Λίγο αργότερα και μιλώντας για τον τουρισμό στη Ρόδο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι, με τη δημοσιογράφο να του απαντά «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή το κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να απαντά «δεν είμαι στα λογιστικά τους» και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μη μιλάμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;».

«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» απάντησε ο κ. Κασσελάκης με τη δημοσιογράφο να παρατηρεί «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».

«Δεν είναι ανάγκη να αποφεύγουμε ότι υπάρχει κυβέρνηση 5 χρόνια και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα, είναι καιρός αυτή η καραμέλα να λήξει» είπε στη συνέχεια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «club» του 1 τρισ. δολαρίων μεγαλώνει: Ποια είναι η SK Hynix που μπήκε στη λίστα

Σήμερα

Δεν είναι η μόνη που το κατάφερε τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο του μνημονίου ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν: Ποιος θα κάνει κουμάντο στα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Παρά τις διαρροές και τις έντονες παρασκηνιακές επαφές, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για οριστική συμφωνία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Σήμερα

Η νέα φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου ολοκληρώθηκε, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως 50.000 ευρώ, ενώ αυξημένοι λαχνοί δίνονται σε όσους χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές πληρωμές

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.