E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Σταύρος Σβήγκος ξεσπάει: «Αυτό οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, έστειλα εξώδικο»

Ο λόγος που κινήθηκε νομικά

Ο Σταύρος Σβήγκος ξεσπάει: «Αυτό οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, έστειλα εξώδικο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 2/6/2024 | 13:16

O Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου 1/6. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μία υπόθεση που τον αναστάτωσε, και σε ορισμένα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι καταστράφηκε οικονομικά μετά το τέλος του «Έρωτα Φυγά»

«Ακολούθησα τα βήματα της αδερφής μου που έκανε μπαλέτο και πήγε σε μουσικό σχολείο, ενώ ταυτόχρονα δούλευα στο συνεργείο του πατέρα μου. Το μπαλέτο και το συνεργείο αυτοκίνητων δεν είναι καθόλου διαφορετικοί κόσμοι, εμείς τα έχουμε χωρίσει. Ο πατέρας μου όταν έκανα μπαλέτο μου έλεγε “στο ποδόσφαιρο θα ξεφύγεις τώρα, πας να κάνεις το πιο αυστηρό πράγμα, σκέψου τι θα κάνεις μέσα στο γήπεδο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα και τώρα, αγόρια που κάνουν μπαλέτο στοχοποιούνται. Δεν έχει φύγει η αρρώστια από αυτή την κοινωνία, έχει πολλή δουλειά», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος ξεσπάει για τη σχέση του με τα media

Ο Σταύρος Σβήγκος συμπλήρωσε πως: «Τα media δεν μου έχουν φερθεί καλά. Κάποιοι άνθρωποι είναι άξεστοι και κρύβονται πίσω από πληκτρολόγια. Αυτοί οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, δεν είναι δημοσιογράφοι. Είχαν γράψει πως έπαθα οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά. Δεν τους νοιάζει αν θα το διαβάσει κάποιος πατέρας που μπορεί να είναι στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής. Τους δημοσιογράφους αυτούς, τους αφορά τα 700 ευρώ που θα πάρουν και το γλείψιμο που θα κάνουν στον αρχισυντάκτη τους. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα είναι χειρότεροι από τα αφεντικά. Έχω στείλει εξώδικο».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια για τις απόψεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς υπέρ της γυναικείας φύσης, ο Σταύρος Σβήγκος απάντησε: «Εγώ και η μάνα μου γελούσαμε όταν πήγαιναν και της έλεγαν πως για να έχω αυτές τις απόψεις είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν με νοιάζει να ξέρει ο κύκλος μου τη σεξουαλικότητά μου. Και ομοφυλόφιλος αν ήμουν, η οικογένεια μου μία χαρά θα ήταν».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ερωτική ζωή της Minka Kelly είναι γεμάτη εκπλήξεις

Πριν 3 ώρες

Τώρα είναι με τον Dan Reynolds των Imagine Dragons

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello

Πριν 3 ώρες

Η περίεργη ιστορία που μπλέκει τρεις stars

«Ένιωθα πως τρελαινόμουν»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Mαρίας Μενούνος για τη φροντίδα της μητέρας της

Χτες

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το ψυχικό βάρος της φροντίδας της μητέρας της με καρκίνο στον εγκέφαλο και τα αχαρτογράφητα νερά στα οποία έπρεπε να «κολυμπήσει» ως φροντίστρια

Ραγίζει καρδιές ο Μπρους Γουίλις: Πιάνει το χέρι του φροντιστή του σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Χτες

Ο Μπρους Γουίλις εμφανίστηκε να κρατάει το χέρι του φροντιστή του σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση εν μέσω της μάχης του με την άνοια

Σταμάτης Κραουνάκης: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Χτες

«Ο πιο δικός μας άγγελος φτεροκοπάει» έγραψε

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα βαφτίσει τον γιο του Πάνου Μουζουράκη

Χτες

«Από τα πιο δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει», είπε ο τραγουδιστής

Η Μαίρη Χατζηπαύλου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe

Χτες

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.