E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Συγκλονισμένη από την άγρια δολοφοvία της 11χρονης κόρης της από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία είναι η μητέρα του κοριτσιού

Ηλεία: «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να έφευγε τότε παρά έτσι», συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/6/2024 | 08:38

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινώνα έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας με τη δολοφovία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του. H ανήλικη που έπεσε θύμα άγριας δολοφovίας στο χωριό της Ηλείας, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκoτωσε το παιδί. Μάλιστα, ο 37χρονος δε δίστασε το πρωί της Δευτέρας να πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι της ξαδέρφης του για να της συμπαρασταθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας είπε χαρακτηριστικά «11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάvατο θα είχε». Η ίδια περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι η μικρή είχε πλύνει το αυτοκίνητο του ανθρώπου που θα γινόταν στη συνέχεια δολoφόνος της ενώ αποκάλυψε ότι το κορίτσι είχε περάσει καρκίνο στο συκώτι σε μικρότερη ηλικία.

«Το μόνο που είπε η αστυνομία είναι ότι “το κορίτσι μου είναι σε αποθήκη σκοτωμένο”. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο θεός, να ήταν ζωντανό και να ήταν ανάπηρο. Έντεκα χρονών τι τράβηξε, τι θάvατο θα είχε; Ήταν και πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου του το έπλυνε. Ήμουν μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια», είπε η μητέρα της 11χρονης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανιψιός μου που ήμασταν εκεί, μου λέει η κορούλα μου "μαμά πάω μέχρι τον παππούλη μου". Εγώ πήγα σπίτι, τώρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω… Τι να πω; Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες τον δείχνουν στο φούρνο να περνάει από το φαρμακείο να έρχεται στο σπίτι», περιέγραψε.

«Από το φαρμακείο και μετά χάνονται τα ίχνη του και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο. Πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική», συμπλήρωσε.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε είχε πρόβλημα, είχε καρκίνο στο συκώτι. Έκατσα 3 μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι vεκρό. Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια σε τι; Για να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλο το κόσμο να το βρω ζωντανό. Τώρα να πω τι; Θα μου το φέρουν πίσω; Να το ζωντανέψω;», τόνισε.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης ‑ Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Ελλάδα Χτες

Ο αγαπημένος συνθέτης ζήτησε συγνώμη από το κοινό και υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή μόλις του το επιτρέψει η υγεία του.

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Ελλάδα Χτες

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο ίδιος ελεγκτική αρμοδιότητα και αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του ξυλολίου στα Τέμπη.

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα ‑ Νοσηλεύεται σε κλινική

Ελλάδα Χτες

Περαστικοί έπεσαν στα νερά για να τον βγάλουν, το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού.

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Ελλάδα Χτες

Οι σοροί των γυναικών εντοπίστηκαν σε παραλία, με την αστυνομία να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και τις συγγενείς να συνδέουν το γεγονός με τον χαμό της μητέρας τους το 2010.

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Ελλάδα Χτες

Η κρίση ξέσπασε επειδή έληξε η σύμβαση του Δήμου με τον ΧΥΤΗ και τα απορρίμματα συσσωρεύονται στους δρόμους.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Ελλάδα Χτες

Ο δήμαρχος Σητείας μίλησε για «ένα δικό μας παιδί», καθώς η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε τον καλλιτέχνη στον «θεραπότοπό» του.

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου ‑ «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Ελλάδα Χτες

Ο υπουργός Υγείας καταγγέλλει τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και καλεί τις αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα του διοικητή του «Ελπίς» και των γιατρών του ΕΚΑΒ.

Θανατηφόρος ξυλοδαρμός στη Βουλιαγμένη: 82χρονος έχασε τη ζωή του μετά από καβγά για ξαπλώστρα

Ελλάδα Χτες

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου κατέληξε από τα τραύματά του, ενώ στον ξυλοδαρμό φέρεται να συμμετείχε και 21χρονη γυναίκα.

Καρυστιανού: Απαντά στον Αδωνι για την κβαντική ιατρική ‑ Η καυστική ατάκα για τα «νανογιλέκα»

Ελλάδα Χτες

Η πρόεδρος του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» τοποθετήθηκε για τους ιατρικούς ελέγχους με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ υπερασπίστηκε τις μεθόδους της απέναντι στα σχόλια του υπουργού Υγείας.

Τελευταίο αντίο στη Μαργαρίτα Παπανδρέου ‑ Η κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο

Ελλάδα Χτες

Οικογένεια, φίλοι και πολιτικοί αποχαιρετούν τη γυναίκα-μαχήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρώην σύζυγο του ιστορικού ηγέτη

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 17χρονος που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του

Ελλάδα Χτες

Ο έφηβος έδωσε μάχη 24 ώρες στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μετά από επτά απινιδώσεις σε σχολείο, ασθενοφόρο και Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Ξυλοδαρμός σε κατάστημα της Βιρτζίνια: Νεκρός 77χρονος από τους γονείς ανήλικης υπαλλήλου

Ελλάδα Χτες

Οι γονείς κρατούνται χωρίς εγγύηση για ανθρωποκτονία β` βαθμού, ενώ η έφηβη κόρη τους βρίσκεται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Νόρφολκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.