ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Επιστρέφει ξανά στη φυλακή

Τον Επαμεινώνδα Κορκονέα συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας στη Στούπα, όπου διέμενε. Σε βάρος του πρώην ειδικού φρουρού εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας προκειμένου να συνεχισθεί η εκτέλεση της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας για τη δολοφονία του 15χρονου τότε Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, εκτελώντας ένταλμα μετά την αναίρεση για δεύτερη φορά του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, το οποίο αναγνωρίστηκε σε δεύτερο βαθμό στον πρώην ειδικό φρουρό, σπάζοντας με τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.
Έτσι, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας θα καθίσει για τέταρτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES