ADVERTISEMENT

Καιρός: «Κλείδωσε» του Αγίου Πνεύματος ‑ Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε την ανάρτηση

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Καιρός: «Κλείδωσε» του Αγίου Πνεύματος - Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
ADVERTISEMENT

Για τη μέση θερμοκρασία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μας ενημερώνει με νέα ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Όπως διευκρινίζει, το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο από πλευράς βροχών, ενώ οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν εξασθενημένοι και μόνο στο Αιγαίο και κυρίως από το ύψος των Σποράδων και νοτιότερα θα επικρατήσουν μελτέμια εντάσεως 6-7 και τοπικά στις Κυκλάδες 8 μποφόρ!

ADVERTISEMENT

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Αρναούτογλου «βλέπει» 38αρια από την Παρασκευή έως και τουλάχιστον την Κυριακή - κι αυτό ενώ αυτή τη Δευτέρα η μέση θερμοκρασία θα είναι στους 33 βαθμούς Κελσίου. Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν περιλαμβάνει στον πίνακά του τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, όμως το Σάββατο και η Κυριακή θα κυλήσουν με υψηλές θερμοκρασίες οπότε το τριήμερο θα είναι άκρως καλοκαιρινό.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο