ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δύο ακόμα πειθαρχικά έχει ο προφυλακισμένος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, από το Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Ο Απόστολος Λύτρας, βρίσκεται μάλιστα ήδη αντιμέτωπος με πειθαρχικές ποινές καθώς οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να του επιδοθούν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, με τις πειθαρχικές αποφάσεις του έχουν επιβληθεί για κάθε υπόθεση επίπληξη και χρηματικές ποινές από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.
Οι πειθαρχικές ποινές του επιβλήθηκαν για δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του 16 χρόνου Ρομά στην Θεσσαλονίκη και την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.
Επίσης, ο ποινικολόγος δεν έχει πληρώσει ως όφειλε την συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με συνέπεια να μην έχει ενημερωθεί η δικηγορική ταυτότητά του και να μη μπορεί να διοριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος, χωρίς αυτό να μεταφράζεται ότι δεν έχει δικηγορική ταυτότητα.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES