E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Δεν τσακωθήκαμε επειδή ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι είναι»

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 15χρονου

«Δεν τσακωθήκαμε επειδή ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι είναι»
Φωτογραφία από Victor
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/7/2024 | 11:56

Ο πατέρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο του, επειδή είναι ομοφυλόφιλος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και υποστήριξε πως δεν τσακώθηκε με το αγόρι επειδή είναι ομοφυλόφιλος, αλλά για άλλους λόγους.

Η υπόθεση που έγινε γνωστή προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο μετά τα όσα καταγγέλθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι το παιδί αιμόφυρτο πήγε στην πλατεία του χωριού στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας μετά την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατέρα και τον θείο του, επειδή τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με σοβαρά τραύματα και η εισαγγελία αναζητά λύση για το πώς θα προστατευτεί το παιδί όταν πάρει εξιτήριο.

Ο πατέρας σημείωσε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πως ο γιος του έμπαινε και έβγαινε από το σπίτι του όποτε ήθελε για να συναντήσει τους φίλους του, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον πατέρα του.

«Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται είναι ψέματα! Εγώ με τον γιο μου είμαι μια χαρά, δεν μπορούσα δηλαδή να έχω μια παρεξήγηση με τον γιο μου; Αυτό το ξέρουμε εμείς δύο χρόνια τώρα, τρία, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος. Αυτό το έχουμε αποδεχτεί και γι΄ αυτό τον προστάτευα. Το ξέρουμε αυτό, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος. Δεν τσακωθήκαμε για αυτόν τον λόγο, αυτά είναι όλα ψέματα! Εμείς τσακωθήκαμε για άλλο λόγο. Του είπα ότι, λοιπόν, δεν μπορείς στο σπίτι, να βγαίνει και να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει, ειδικά βραδινές ώρες. Αυτός είχε μπλέξει με κάτι παρέες. Αν ίσχυαν αυτά και είχαν γίνει τέτοια πράγματα τόσο σοβαρά, εγώ θα έπρεπε να ήμουν φυλακή τώρα αυτή τη στιγμή. Εγώ είμαι έξω και απολαμβάνω το μπανάκι μου σήμερα στη θάλασσα» σημείωσε αρχικά ο πατέρας του 15χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πώς θα μπορούσα εγώ να είχα κάτι τέτοιο στο παιδί μου και να βγαίνω έξω και να κάνω αυτά τα πράγματα. Μετά το περιστατικό δεν μίλησα με τον γιο μου. Προσπάθησα να μιλήσω, δεν τον αφήνουν να μου μιλήσει. Και ο γιος μου τώρα δεν θέλει, ενώ του είπα να έρθει στο σπίτι, δεν τον αφήνουν να γυρίσει στο σπίτι μην τον κακοποιήσω ξανά. Δεν ξέρω από κει και πέρα, τι θα γίνει. Από το 2019 τον πάω σε ψυχολόγο. Αν θα βλέπατε το παιδί, θα καταλαβαίνατε, μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Όμως παρόλα αυτά, εγώ το παιδί μου το πήγαινα στις αρμόδιες υπηρεσίες, μήπως μπορέσω και το σώσω. Όμως δυστυχώς, το φέρω και βαρέως, δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Δεν ξέρω τώρα γιατί, για ποιους λόγους, η φύση του προφανώς, η φύση του φταίει. Από τότε που έχω χωρίσει με την πρώην σύντροφό μου, το παιδί είχε αυτές τις τάσεις. Δεν είχαμε κανένα θέμα ως προς αυτό. Απλώς εγώ του έλεγα, να είσαι σοβαρός, να είσαι μετρημένος, να σε αγαπάει ο κόσμος. Άσχετο με την φύση σου, να είσαι σοβαρός, γιατί του έκαναν bullying συνεχώς στο σχολείο. Στο σχολείο να δεις τι του έκαναν!

Στον διευθυντή, να δεις τι έκανε και αυτός, γιατί μου έκανε συχνά παράπονα ο διευθυντής, με καλούσε στο γραφείο και μου έλεγε ότι το παιδί κάνει αυτά. Του έλεγα κάνε λίγο υπομονή, τελευταία χρονιά φέτος, θα φύγει από το σχολείο και θα δούμε πού θα πάει. Ακόμα δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι, στο λέω εγώ. Λέει ότι είναι, είναι; Ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι, δεν έχει σeξουαλική ζωή το παιδί ακόμα για να ξέρουμε αν είναι αυτό ή όχι. Δεν ξέρει και ο ίδιος αν είναι, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι. Δεν με πείραξε εμένα αυτό, δεν τσακωθήκαμε στην πλατεία εμείς για αυτό τον λόγο. Εμείς μαλώσαμε στο σπίτι για το λόγο ότι ήρθε από μια παρέα μέσα στη νύχτα και ήθελε να ξαναπάει πάλι σε άλλη παρέα. Του έκανα παρατήρηση, του λέω ότι εδώ είναι σπίτι, έχεις αδέλφια, έχεις οικογένεια, δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπαίνεις όποτε θες. Ε και τότε έγινε έκρηξη. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, γιατί όλα αυτά θα αποδειχτούν στο δικαστήριο».

Πατέρας 15χρονου: Ποιος σας είπε ότι χτύπησα τον γιο μου; Ήμουν ο πρώτος που δέχτηκα ότι είναι ομοφυλόφιλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 15χρονου θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι χτύπησε τον γιο του και υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία σκευωρία με ηθική αυτουργό την πρώην σύζυγό του.

«Ποιος σας είπε ότι εγώ χτύπησα τον γιο μου; Από που απορρέουν αυτά; Στο Καραμανδάνειο είναι ο γιος μου γιατί φοβάται να γυρίσει στο σπίτι. Η πρώην γυναίκα μου είναι μία γυναίκα κακοποιητική και χειριστική και δεν θέλει να έχει σχέση το παιδί μου με εμένα και το παρακίνησε να πει αυτά που θέλει αυτή. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, έκατσε μέχρι αργά και γύρισε στο σπίτι. Τότε του έκανα εγώ μία παρατήρηση και μου είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι. Το παιδί έχει ψυχολογικά και ψυχιατρικά θέματα. Γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος» ανέφερε ο πατέρας του 15χρονου στον Γιώργο Λιάγκα.

«Εγώ λέω μόνο αλήθειες, έχω ήθος και τιμή. Το παιδί βγήκε στην πλατεία και γύρισε αργά. Του έκανα παρατήρηση και μου λέει ότι εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι και του είπα τι νομίζεις ότι είναι εδώ το σπίτι, να μπαίνει όποτε θες και να βγαίνεις; Με τη φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανένας. Ήμουν ο πρώτος που δέχθηκα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτούς που κάνουν bullying στον γιο μου, πρέπει να αλλάξει ο ίδιος. Ο γιος μου μού επιτέθηκε και με χτύπησε. Ο θείος μένει δίπλα, άκουσε τη φασαρία και ήρθε. Όλα αυτά είναι μια σκευωρία της πρώην γυναίκας μου. Αυτό θα το πω στο δικαστήριο, δεν μπορώ να το πω στον αέρα. Αν αποδειχθεί ότι έχω δίκιο να είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρω τηλέφωνο. Είμαι άντρας με ήθος και τιμή» πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

Σήμερα

Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Σήμερα

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

Σήμερα

Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.