ADVERTISEMENT

Φωτιά στην Πάτρα: Προσήχθη γυναίκα που απειλούσε ότι θα κάψει το Καραμανδάνειο

Την κατήγγειλε συγγενικό της πρόσωπο

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Φωτιά στην Πάτρα: Προσήχθη γυναίκα που απειλούσε ότι θα κάψει το Καραμανδάνειο
ADVERTISEMENT

Στην προσαγωγή μιας γυναίκας, ηλικίας 40 με 45 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην Πάτρα, έπειτα από καταγγελία συγγενικού της προσώπου.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με την καταγγελία η προσαχθείσα χθες, απειλούσε ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή όπου σήμερα το μεσημέρι προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά, όπως μεταδίδει το tempo24.news. Μάλιστα η γυναίκα μένει κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά.

ADVERTISEMENT

Στην επιχείρηση σύλληψης συμμετείχε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, ενώ η γυναίκα βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή τα χαρακτηριστικά της και την συνέλαβαν στην οδό Καλαβρύτων κι αφού πρώτα κινήθηκε από την περιοχή της Αγίας Αλεξιώτισσας και στη συνέχεια πίσω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Η υπόθεση ερευνάται με προσοχή από αξιωματικούς του ανακριτικού της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο