ADVERTISEMENT

Σοκ στο Λονδίνο: Σκότωσαν με βαλλίστρα τη γυναίκα και τις κόρες σχολιαστή του BBC

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και μετά το χάος»

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Σοκ στο Λονδίνο: Σκότωσαν με βαλλίστρα τη γυναίκα και τις κόρες σχολιαστή του BBC
ADVERTISEMENT

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και μετά το χάος», δηλώνουν γείτονες των θυμάτων - Τα θύματα 25, 28 και 61 ετών, είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, Τζον Χαντ

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Χερτφορτσάιρ έξω από το Λονδίνο, στην Αγγλία για τη σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία τριών γυναικών μέσα σε ένα σπίτι.

ADVERTISEMENT

Ο Κάιλ Κλίφορντ, 26 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών Αρχών έχει στην κατοχή του μια βαλλίστρα, αναζητείται από την αστυνομία μετά τη δολοφονία των τριών γυναικών 25, 28 και 61 ετών, οι οποίες πιστεύεται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και συγκεκριμένα η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, Τζον Χαντ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παράλληλα η αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους που ίσως έρθουν σε επαφή μαζί του να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς είναι οπλισμένος είναι επικίνδυνος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sky News, τα σχολεία St Michael's στο Enfield και το Bright Horizons Enfield Hilly Fields Day Nursery and Preschool κράτησαν τα παιδιά μέσα στις αίθουσες για προληπτικούς λόγους, καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον Κάιλ Κλίφορντ συνεχίζεται στην περιοχή.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο