E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φεστιβάλ Ηλιούπολης

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης πάει Θέατρο

Φεστιβάλ Ηλιούπολης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2014 | 15:38

Την 1η Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του ¶λσους Δ. Κιντής και φιλοξενεί μερικές από τις πιο αξιόλογες θεατρικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντικοί σκηνοθέτες και καταξιωμένοι ηθοποιοί της εγχώριας θεατρικής σκηνής, θα μας παρουσιάσουν τη δική τους «ανάγνωση» και «ερμηνεία» κορυφαίων κειμένων –κυρίως της ελληνικής δραματουργίας- και θα «φωτίσουν» τη διαχρονικότητα και τον πανανθρώπινο χαρακτήρα τους.

Το πρόγραμμα , που συνδυάζει το κλασσικό με το σύγχρονο ρεπερτόριο, την τραγωδία , με την κωμωδία και τη σάτιρα , τον Ευριπίδη και τον Αριστοφάνη, με τον Μποστ και τον Γκόγκολ, φιλοδοξεί να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις του ευρύτερου δυνατού κοινού και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, το Φεστιβάλ επιφυλάσσει ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του θεάτρου & της μουσικής, με συντροφιά τον «Παππού Αριστοφάνη», το «Μαγεμένο Αυλό» του Μότσαρτ, το κλασσικό παραμύθι της «Ωραίας Κοιμωμένης» και το «Μαγικό κλειδί», ένα έργο εμπνευσμένο από διήγημα της Πηνελόπης Δέλτα.

Αν και κατεξοχήν θεατρικό, το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, φιλοξενεί φέτος και τρεις υψηλής ποιότητας μουσικές βραδιές, με την Ευρυδίκη & τη Ραλλία Χρηστίδου , σε μία συναυλία με εκρηκτικούς ρυθμούς, δυναμικές μπαλάντες αλλά και λαϊκά τραγούδια, τον Παναγιώτη Μάργαρη & την Ανδριάνα Μπάμπαλη, σΆ ένα πρωτότυπο ρεσιτάλ για κιθάρα. Η αυλαία του Φεστιβάλ θα πέσει με την Αλέκα Κανελλίδου, να μας καλεί σΆ ένα «ταξίδι στο όνειρο», συνοδεία ορχήστρας και μαέστρο τον Θόδωρο Κοτεπάνο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Plastiras Lake Festival 2025

Προχτές

Βοτανικός Κήπος Νεοχωρίου, Λίμνη Πλαστήρα

Η Γιώτα Νέγκα στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Πριν 4 μέρες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ23/0615

MOMus X Street Mode Festival: Solmeister ‑ Mazoha ‑ Melentini

Πριν 5 μέρες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ27/06

Μπλε + Rous live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Πριν 5 μέρες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ25/0615

Οι Σκιαδαρέσες στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Πριν 5 μέρες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ26/0615

Thessaloniki Pride 2025: Pride Forum

Πριν 6 μέρες

Στο καθιερωμένο πια Pride Forum του Thessaloniki Pride ανοίγει ο δημόσιος διάλογος για τη βασική θεματική του φεστιβάλ

Anilio Park Festival

Πριν 6 μέρες

Σου θυμίζουμε γιατί πρέπει να είσαι και εσύ στο Anilio Park Festival

Έναρξη 13ου Thessaloniki Pride

Πριν 6 μέρες

Θεσσαλονίκη, 17/6/2025

Thessaloniki Pride 2025

Πριν 1 εβδομάδα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗαπό 16/06 έως 21/06

Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος του Official Pre‑Primer Event

Πριν 1 εβδομάδα

Πέμπτη 26 Ιουνίου. Ιnternational co-headliners, σε μια βραδιά γεμάτη big reveals, exclusive content & uplifting music.

11ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Πριν 1 εβδομάδα

ΑΘΗΝΑαπό 27/06 έως 29/0615

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.