ADVERTISEMENT

Πόρτο Ράφτη: Απρόοπτο με δημοσιογράφο που έπεσε από τζετ σκι ενώ έκανε ρεπορτάζ

Ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ είχε η δημοσιογράφος του Action24, Αλεξάνδρα Μερακλίδη

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Πόρτο Ράφτη: Απρόοπτο με δημοσιογράφο που έπεσε από τζετ σκι ενώ έκανε ρεπορτάζ
ADVERTISEMENT

Μία απρόοπτη πτώση από jet ski είχε η δημοσιογράφος του Action24, Αλεξάνδρα Μερακλίδη κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Πρωινή Ζώνη».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βρέθηκε στο Πόρτο Ράφτη προκειμένου να κάνει ένα ρεπορτάζ για τα θαλάσσια σπορ. Έτσι, ανέβηκε σε jet ski μαζί με τον εκπαιδευτή και συνδέθηκαν ζωντανά με το στούντιο. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, το jet ski αναποδογύρισε και έπεσαν στη θάλασσα.

ADVERTISEMENT

Αυτό μεταδόθηκε ζωντανά στον αέρα της πρωινής εκπομπής, με τους παρουσιαστές να το σχολιάζουν.

«Είναι τα τυχερά της δουλειάς, γιατί με τόση ζέστη πρέπει κι εγώ να κάνω το μπάνιο μου. Μου άρεσε το jet ski αλλά έχει πολύ κύμα και η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα. Τώρα ο προπονητής έχει συνεχίσει μόνος του, αλλά εγώ φοβήθηκα», ανέφερε η Αλεξάνδρα Μερακλίδη.

Δείτε το βίντεο:

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο