E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάνεν Ντόχερτι: Οι οδηγίες που άφησε για την κηδεία της ‑ Σε ποιους απαγόρευσε να παρευρεθούν

Η κίνηση αγάπης προς τη μητέρα της

Σάνεν Ντόχερτι: Οι οδηγίες που άφησε για την κηδεία της ‑ Σε ποιους απαγόρευσε να παρευρεθούν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/7/2024 | 10:13

Η Σάνεν Ντόχερτι έδωσε επί χρόνια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, πριν φύγει από τη ζωή το περασμένο Σάββατο 13 Ioυλίου σε ηλικία 53 ετών.

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, προχωρώντας σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Το 2017 επανεμφανίστηκε και τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοίνωσε ότι είχε καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου. Τον περασμένο Ιούνιο, η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της. Μέχρι τον Νοέμβριο, είχε εξαπλωθεί στα οστά της. Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες και κατέληξε το περασμένο Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγαπημένη «Μπρέντα», μέσα από τα podcast της, είχε εκφράσει πριν από λίγους μήνες την επιθυμία της να αποτεφρωθεί και είχε δώσει οδηγίες για το τέλος της. «Θέλω [η τέφρα μου] να αναμιχθεί με αυτή του σκύλου μου και θέλω να αναμιχθεί και με του πατέρα μου. Δεν θέλω να ταφώ και να μην αποτεφρωθώ», εξήγησε. Ο πατέρας της, Τζον Τόμας Ντόχερτι, απεβίωσε το 2010 σε ηλικία 66 ετών μετά από μακρά μάχη με πρόβλημα υγείας.

Επιπλέον, είχε κάνει ενέργειες, όπως να πουλήσει πολλά από τα προσωπικά της αντικείμενα, έτσι ώστε η μητέρα της, που αγαπούσε πολύ, στην περίπτωση που πεθάνει, να μην έχει δύσκολο έργο. Τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του podcast «Let’s Be Clear», η Σάνεν Ντόχερτι έλεγε ότι προτεραιότητά της ήταν η μητέρα της, καθώς «θα είναι δύσκολο για εκείνη, αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα» είχε σημειώσει.

Ποιοι δεν ήθελε να πάνε στην κηδεία της

Η ηθοποιός επιθυμούσε η κηδεία της να είναι μια πιο ιδιωτική τελετή. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανίζονταν στην κηδεία μου και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι που τους κάνουν να έρθουν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι», είχε πει χαρακτηριστικά σε ένα από τα podcast της. «Δεν με συμπαθούν πραγματικά και, ξέρετε, έχουν τους λόγους τους και καλά κάνουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν αρκετά ώστε να έρθουν στην κηδεία μου. [Θα εμφανιστούν] επειδή είναι το πολιτικά ορθό, κάτι που πρέπει να κάνουν, και δεν θέλουν να φανούν κακοί. Για αυτό θέλω να τους αφαιρέσω την πίεση και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης» πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sydney Sweeney: Πόζαρε γυμνή στο Instagram κρατώντας χαριτωμένα το στήθος της ‑ «Βροχή» τα σχόλια

Tabloid Σήμερα

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και καυτή εμφάνιση η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε για μία ακόμη φορά το «θερμόμετρο» στο Instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με λυγίζει η εικόνα του και ελπίζω να παίρνει τη βοήθεια που χρειάζεται»

Tabloid Σήμερα

Όσα ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα: «Φόβο, ανασφάλεια, ζήλια, αδικία, θυμό, απογοήτευση θα νιώσουμε όλοι…»

Tabloid Σήμερα

«Το να νιώσεις αυτά τα συναισθήματα δεν σημαίνει πως έχεις κακό χαρακτήρα»

«Λύγισε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που συγκίνησε χιλιάδες!

Tabloid Σήμερα

«Είσαι έμπνευση για κάθε άνθρωπο που θέλει να αγωνιστεί»

Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»

Tabloid Σήμερα

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση με τον πατέρα του και το κοινό

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Tabloid Σήμερα

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή ‑ Η πρώτη αντίδραση: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου»

Tabloid Σήμερα

«Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, στο πρώτο της σχόλιο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Καβάλα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

Tabloid Σήμερα

Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

Tabloid Σήμερα

Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Katy Perry: «Επισημοποίησε» την σχέση της με τον Justin Trudeau μέσω Instagram

Tabloid Χτες

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.