E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Θανάση πεθαίνω»: Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Ντέμη Γεωργίου σε φίλο της

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου η κηδεία της

«Θανάση πεθαίνω»: Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Ντέμη Γεωργίου σε φίλο της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/7/2024 | 20:30

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου.

H 39χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη. Το τελευταίο «αντίο» θα πουν συγγενείς και φίλοι την Πέμπτη 25 Ιουλίου. Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της πρώην παίκτριας του Masterchef θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ανάρτηση των φίλων της μέσα από τα social media, η επιθυμία της Ντέμης ήταν να είναι όλοι εκεί ντυμένοι στα λευκά. «Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρουν στο βίντεο οι στενοί της φίλοι, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

Οι τελευταίες στιγμές της Ντέμης Γεωργίου

Ο στενός φίλος της Θανάσης Καραχάλιος, ο οποίος θα ήταν και ένας από τους κουμπάρους της στον προγραμματισμένο γάμο της σεφ με τη σύντροφό της τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, μίλησε για όλα όσα βίωσε στην Πάρο, στην εκπομπή Summer’s Cool.

Η Ντέμη Γεωργίου φαίνεται πως ένιωθε πως το τέλος πλησιάζει, με τον Θανάση Καραχάλιο να εξομολογείται όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες στιγμές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είδα την Ντέμη Γεωργίου έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει. Ένα μήνυμα ''Θανάση πεθαίνω'', είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες ''Ντέμη μου κάνει πλάκα''. Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος.

«Την βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση»

«Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα», λέει, μιλώντας στο Μega, η στενή της φίλη, Αντριάννα Μανέτα.

«Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβαν ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα ''φύγει'', αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Εκεί κατάλαβε και η συνέταιρός της και σύντροφό της ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό. Έκλεισε το μαγαζί νωρίτερα, όταν την βρήκε στο σπίτι την βρήκε ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν ζωντανή. Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της, είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δεν μας έδωσαν καμία ελπίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τη Δευτέρα είχε κλείσει να κάνει αναλυτικές εξετάσεις αλλά δεν πρόλαβε», λέει η στενή της φίλη.

Τι συνέβη στην 39χρονη Ντέμη και κατέληξε ξαφνικά

Η ξαφνική απώλεια έχει προκαλέσει πληθώρα ερωτηματικών, με τις ακριβείς ιατρικές πληροφορίες να παραμένουν αυστηρά εντός του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε η 39χρονη μέχρι να καταλήξει. Φαίνεται, όμως, πως πρόκειται για ένα περίπλοκο περιστατικό στο οποίο συνυπάρχουν περισσότεροι του ενός λόγοι. Ως αιτία θανάτου έχει αναφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σηπτική καταπληξία και η άτυχη κοπέλα φέρεται να είχε βακτηριακή λοίμωξη σε έδαφος αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος λόγω πιθανού υποκείμενου νοσήματος.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά, όμως, συγκλίνουν ότι η αφορμή υπήρξε λοίμωξη – που δεν έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκε – και η κατάστασή της επιδεινώθηκε σοβαρά λόγω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το σίγουρο είναι ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ που τη διασωλήνωσαν το περασμένο Σάββατο στην Πάρο, είδαν μια νεαρή γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, μάλιστα, όταν η ίδια προσήλθε στο Κέντρο Υγείας του νησιού αναζητώντας ιατρική βοήθεια δεν είχε καλό επίπεδο συνείδησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από ιατρικούς κύκλους, το Σάββατο 20 Ιουλίου, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να την σταθεροποιήσουν. Έκριναν, όμως, ότι χρειάζεται αεροδιακομιδή στην Αθήνα, όπως και έγινε. Ελικόπτερο τη μετέφερε στο Λεκανοπέδιο και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εκεί νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη έως και χθες το πρωί που δυστυχώς κατέληξε.

Η, πολύ λακωνική και ανεπίσημη, πληροφόρηση από πηγές του νοσοκομείου επαναλάμβανε ως αιτία το σηπτικό σοκ κατόπιν βακτηριακής λοίμωξης αλλά σε έδαφος ενός επιβαρυμένου ανοσοποιητικού συστήματος. Η βακτηριακή λοίμωξη μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα αιτιών. Οι λοιμώξεις αυτές συμβαίνουν όταν ο οργανισμός προσβάλλεται από μονοκύτταρους οργανισμούς που πολλαπλασιάζονται ή απελευθερώνουν τοξίνες στο σώμα. Σε αυτές τις κοινές βακτηριακές ασθένειες περιλαμβάνονται οι ουρολοιμώξεις, οι τροφικές δηλητηριάσεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ορισμένες λοιμώξεις του δέρματος, των ιγμορείων και των αυτιών.

Επιπλέον, το σηπτικό σοκ είναι μια πολύ σοβαρή επιπλοκή, που οφείλεται στη γενικευμένη φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού σε μια λοίμωξη από βακτήριο, ιό, μύκητα ή παράσιτο. Η τόσο βαριά επιπλοκή μπορεί να προκληθεί ακόμη και από ένα κοινό μικρόβιο, εάν ένας ασθενής αφεθεί χωρίς ιατρική φροντίδα. Επομένως, εύλογα προκύπτει το ερώτημα εάν η 39χρονη αισθανόταν επί ημέρες αδιαθεσία και δεν πήγε σε γιατρό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

Σήμερα

Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σήμερα

«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.