E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε

Ο 37χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, ωστόσο η ποινή του μετατράπηκε προς 10 ευρώ ημερησίως και αφέθηκε ελεύθερος

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/7/2024 | 16:12

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 37χρονο που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του μπροστά στο βρέφος της, επειδή... δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή του προς 10 ευρώ ημερησίως και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μέσα στο σπίτι του κατηγορουμένου, όπου φιλοξενούνταν τις τελευταίες ημέρες το θύμα, το οποίο διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Όπως είπε στην κατάθεσή της, η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο, καθώς η ίδια δεν προσήλθε, με τον κατηγορούμενο υπάρχουν διαρκώς εντάσεις και καβγάδες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, προκειμένου να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Περιγράφοντας όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι «με αφορμή το φαγητό που έφτιαξα και δεν του άρεσε, άρχισε να με χτυπάει με χαστούκια στο πρόσωπο. Προσπάθησα να ξεφύγω και έτρεξα προς την εξώπορτα, όμως μπήκε μπροστά μου και με άρπαξε από τα μαλλιά. Κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμά και βγήκα στον δρόμο ψάχνοντας για ταξί. Τα χείλη μου έτρεχαν αίμα», είπε το θύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι φοβάται για τη ζωή τη δική της αλλά και τον παιδιών της.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, καθώς τον Ιανουάριο, όσο έμεναν στον Πειραιά, την ξυλοκοπούσε για μια ολόκληρη εβδομάδα με σφαλιάρες και γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι χτύπησε με τρεις σφαλιάρες τη γυναίκα και αντιλήφθηκε ότι έτρεχε αίμα από τα χείλη της. Υποστήριξε, δε, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ασκεί βία στο θύμα, ενώ ως αιτία έδωσε τη δική του εκδοχή, αναφέροντας ότι η σύντροφός του είναι παντρεμένη και δεν γνωρίζει αν είναι δικό του το βρέφος ή του συζύγου της, ο οποίος το έχει αναγνωρίσει και για αυτό υπάρχουν καβγάδες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Σήμερα

Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Σήμερα

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Σήμερα

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Σήμερα

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Σήμερα

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.