ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες επτά ημέρες από τον Σάκη Αρναούτογλου

Με τη ζέστη να συνεχίζεται, αλλά τον καύσωνα να μην έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμα, κυλά μέχρι στιγμής ο Αύγουστος, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για μεταβολή στις θερμοκρασίες το διήμερο 11-12/8, με τον υδράργυρο να φτάνει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα, ο γνωστός προγνώστης καιρού παρουσίασε με ανάρτησή του στα social media τον πίνακα με την εξέλιξη της θερμοκρασίας τις επόμενες επτά ημέρες, από τις 7 μέχρι τις 13 Αυγούστου σε όλη την χώρα.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου μέχρι και τις 13 Αυγούστου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις μέσες μέγιστες τιμές από 35 μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου, με τον υδράγυρο να φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές, ενώ στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές ο υδράγυρος θα κυμανθεί από 30-31 βαθμούς Κελσίου.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES