ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Υπηρεσίες άμεσης δράσης δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 8 ακόμη παραμένουν παγιδευμένοι σε ξενοδοχείο κοντά στις όχθες του ποταμού Μοζέλα στη Γερμανία μετά την κατάρρευση τμημάτων του κτιρίου, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.
Οι προσπάθειες διάσωσης έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά περίπλοκες, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης SWR, υπηρεσίες άμεσης δράσης δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης.
Η εφημερίδα Bild μεταδίδει ότι την ώρα που κατέρρευσε μέρος του κτιρίου (και πιο συγκεκριμένα το πάτωμα) βρίσκονταν 14 άτομα μέσα στο ξενοδοχείο, και 5 από αυτά κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια. Μεταξύ των εγκλωβισμένων είναι και ένα μικρό παιδί, σύμφωνα με το γερμανικό μέσο.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
FOOD
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ