ADVERTISEMENT

Η μεγαλύτερη πρόταση για Έλληνα παίκτη από τη Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη

Η Telegraph γράφει για τον φορ των «πράσινων»

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Η μεγαλύτερη πρόταση για Έλληνα παίκτη από τη Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη
ADVERTISEMENT

Η πρόταση ύψους 27 εκατ. ευρώ από τη Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη, η οποία είχε προαναγγελθεί το Σάββατο (10/8), κατατέθηκε επισήμως στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την Telegraph, χωρίς να διευκρινίζεται αν έχει δοθεί απάντηση.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Από την αρχή του καλοκαιριού ο διεθνής Έλληνας φορ, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Άγιαξ, είναι πρωταγωνιστής σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια αφού είναι αρκετές οι ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ADVERTISEMENT

Μία εξ αυτών είναι η Λέστερ, την οποία δημοσιεύματα το Σάββατο (10/8) παρουσίαζαν ως έτοιμη να κάνει πρόταση 27 εκατ. ευρώ. Και την έκανε. Αυτό τονίζει η έγκυρη Telegraph, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ αν ο Παναθηναϊκός έδωσε ή όχι την απάντησή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν πει από την πράσινη ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες ο Ιωαννίδης δεν είναι προς πώληση και θα παραμείνει στην ομάδα και για τη νέα σεζόν, από την άλλη, όμως, τα 27 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφέρει ποτέ ομάδα για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο