E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φωτιά στον Βαρνάβα: Ποια νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας είναι σε ετοιμότητα για πολίτες που θα χρειαστούν βοήθεια

Είτε για εγκαύματα, είτε για αναπνευστικά προβλήματα

Φωτιά στον Βαρνάβα: Ποια νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας είναι σε ετοιμότητα για πολίτες που θα χρειαστούν βοήθεια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/8/2024 | 20:48

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας εξαιτίας της φωτιάς στον Βαρνάβα Αττικής που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέριτ ης Κυριακής, για τυχόν εγκαυματίες ή πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των καπνών.

Πιο συγκεκριμένα, τα νοσηλευτικά ιδρύματα που θα είναι σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά είναι τα κέντρα υγείας της Νέας Μάκρης και του Καπανδριτίου αλλά και τα νοσοκομεία Σωτηρία και Γ. Γεννηματάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα εφημερεύουν και είναι έτοιμα να περιθάλψουν όσους έχουν υποστεί εγκαύματα ή αναπνευστικά προβλήματα λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενημερώνει τους πολίτες που πιθανώς χρειάζονται βοήθεια για τα νοσηλευτικά ιδρύματα που βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

«Κέντρα Υγείας Ν. Μάκρης και Καπανδριτίου βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, με ιατρούς πλέον των εφημερευόντων. Ετέθησαν επίσης σε αυξημένη ετοιμότητα το «ΣΩΤΗΡΙΑ» για πνευμονολογικά περιστατικά και το «Γ. Γεννηματάς» για τυχόν εγκαυματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι αυτή την ώρα έχουμε 2 (1 άντρας και 1 γυναίκα) περιστατικά, που πήγαν για προληπτικούς λόγους στο ΚΥ Καπανδριτίου, ένας άντρας 67 χρόνων, με ΧΑΠ, προσήλθε στο ΚΥ Νέας Μάκρης, διότι λόγω διακοπής ρεύματος στην περιοχή, δεν λειτουργούσε το υποστηρικτικό του μηχάνημα.

Επίσης στο Σισμανόγλειο προσήλθαν ένας άντρας 83 χρόνων διότι εισέπνευσε καπνό και μπήκε σε οξυγόνο, είναι σε καλή κατάσταση και ένας ακόμη άνδρας 67 χρόνων με ΧΑΠ. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλειά σας. Επίσης για την αντιμετώπιση του καπνού έχουμε εκδώσει αναλυτικές οδηγίες ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γερμανός Στρατηγός προεδοποιεί: «Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ αύριο!»

Σήμερα

Δεν αποκλείει επίθεση της Ρωσίας στη Συμμαχίαα από το 2029 έαν συνεχιστούν οι προσπάθειές της για εξοπλισμό

Αϊβάζογλου: «Oμάδα από την Αθήνα στις 12 μόνιμες του NBA Europe»

Σήμερα

O Έλληνας γενικός διευθυντής του ΝΒΑ Europe, Γιώργος Αϊβάζογλου, αποκάλυψε ότι η νέα διοργάνωση θα κάνει πρεμιέρα το 2027

Παιδοκτόνος δολοφονήθηκε μέσα στο κελί του από 3 συγκρατούμενούς του

Σήμερα

Για τον θάνατο του παιδιού καταδικάστηκε και η μητέρα του σε εξαετή ποινή κάθειρξης

Στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ιστός αράχνης στον κόσμο

Σήμερα

Περισσότερες από 111.000 αράχνες ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα σκοτεινό σπήλαιο στα σύνορα Αλβανίας-Ελλάδας

Η 24χρονη που ισχυριζόταν ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν κρίθηκε ένοχη

Σήμερα

Αρνήθηκε ότι ενήργησε με σκοπό το χρήμα ή τη φήμη, δηλώνοντας ότι δεν είναι ψεύτρα και ότι «ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει κακό»

Η στιγμή που ένα σπίρτο προκαλεί πυρκαγιά σε βενζινάδικο

Σήμερα

Η παρέα που έτρεξε για να σωθεί

Η πρώτη ενεργειακή γεώτρηση στην Ελλάδα μετά από 40 χρόνια

Σήμερα

Από τον Πρίνο στο Ιόνιο και την ιστορική συμφωνία των ExxonMobil, Energean και Helleniq Energy

«Fake news» ακροδεξιών Αμερικανών influencers ότι ο Μαμντάνι συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος

Σήμερα

Αναδημοσίευσαν μια κατασκευασμένη ανακοίνωση που συγκεντρώνει προβολές και αναδημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.